Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Playtech Playtech,
Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Simona Halep a ramas fara cuvinte dupa ce Ion Tiriac s-a oferit sa ii faca un cadou, pentru a-si arata consideratia fata de munca sa. SImona Halep, lasata fara cuvinte de Ion Tiriac Relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep a fost mereu una speciala. Afaceristul a ajutat-o pe sportiva in nenumarate randuri de-a lungul . continuă pe Playtech

Ion Tiriac si modelul de antrenor: Eu eram mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep

Prezent la un eveniment care a avut legatura cu impresionanta colectia de masini pe care o detine, Ion Tiriac a vorbit si despre sezonul pe care l-a avut Simona Halep, dar si despre modelul sau de antrenor. Omul de afaceri a spus ca el era mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep.

DigiSport: Sa-ti fie rusine... ia-ti catrafusele si pleaca acasa! Nu ma luati asa. Simona Halep rupe tacerea, dupa dialogurile dezvaluite de Ion Tiriac

Simona Halep a avut o prima reactie dupa dialogurile aprinse dintre ea si Ion Tiriac, pe care miliardarul roman le-a dezvaluit recent. Campioana de la Wimbledon sustine ca presedintele FRT poate fi foarte dur in anumite momente.

Ion Tiriac despre Simona Halep: In 2019 si-a pus cireasa pe tort. Sa speram ca mai are vreo zece

Omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit inca o data despre performanta Simonei Halep in 2019 de a castiga Wimbledonul, unul dintre cele mai prestigioase turnee din lumea tenisului.

Codoul lui Tiriac pentru Simona Halep: Alege-o pe care o vrei si du-o acasa! ASTA EXPLICA TOT

Ion Tiriac a facut senzatie la un eveniment la care a participat si Simona Halep. Magnatul si-a prezentat colectia personala de masini doua unitati de Porsche 911 Speedster.

in ce relatie au ramas Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divortul. Gestul care i-a dat de gol

Divortul cuplului Lazariuc-Tiriac a surprins pe toata lumea. Nu doar pentru ca povestea lor de dragoste s-a sfarsit, ci ca abia la un an de la eveniment s-a aflat ca acestia nu mai formeaza un cuplu. Cum se inteleg acum, dupa divort? Cum se inteleg Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divort? S-au auzit .

Ion Tiriac a cumparat doua unitati Porsche 911 Speedster, editie limitata la 1.948 unitati

Ion Tiriac a adaugat Galeriei Tiriac Collection doua unitati Porsche 911 Speedster, exemplare care fac parte dintr-o editie limitata la 1. 948 de unitati.

Noul format al Cupei Davis aspru criticat de Ion Tiriac: O parodie

Formatul revolutionar gandit si aplicat pentru faza finala a Cupei Davis nu l-a impresionat pe Ion Tiriac, ba dimpotriva chiar.

Ion Tiriac: Daca ar avea onoare, David Haggerty ar trebui sa demisioneze

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat ca sala Caja Magica din Madrid, care.

Ion Tiriac cere demisia presedintelui ITF: Nu numai ca nu mi-a placut noul format al Cupei Davis, dar este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani. Arata ca o tabara de refugiati acolo

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a cerut demisia lui David Haggerty din fruntea forului international dupa prima editie a Cupei Davis in noul format. Glumiti? Care Cupa Davis? Nu.

VIDEO WTA: Elina Svitolina, lovitura lunii octombrie - Executia a fost reusita in meciul cu Simona Halep de la Shenzhen

O executie reusita de Elina Svitolina in meciul cu Simona Halep din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor Shenzhen) a fost desemnata de WTA cea mai frumoasa lovitura a lunii octombrie. in setul secund, la scorul de 3-2 si 15-40, ucraineanca a inventat un slice de forenhand care a lasat-o fara reactie pe Halep.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )