Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Cine a fost Alla Bayanova, regina romantelor, considerata cea mai frumoasa femeie din Bucuresti in perioada interbelica

Alla Bayanova, celebra cantareata de romante tiganesti si rusesti, a fost considerata cea mai frumoasa femeie din Bucuresti in perioada interbelica. Pentru timbrul ei deosebit, a fost asemanata cu Edith Piaf. Din cauza faptului ca s-a incapatanat sa cante romante rusesti in Romania a fost inchisa in lagar.

O noua veste senzationala pentru Simona Halep. Anuntul facut de WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin. Halep, care a.

Cea mai frumoasa lectie pentru barbati a Reginei Maria, povestita de Arsenie Papacioc: Nu ma pofti, ca nu-ti dau nimic in plus fata de nevasta ta!

Unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Ortodoxiei, parintele Arsenie Papacioc a lasat in scrierile sale sfaturi importante pentru familie. intr-una din pilde vorbeste despre femeie si rolul esential al acesteia in familie, despre iubirea si respectul pe care barbatii trebuie sa li-l acorde, pentru a nu ajunge la divort.

Simona Halep - Madison Keys, streaming live al finalei Rogers Cup de la Montreal

Finala jucata astazi de Simona Halep la Montreal cu Madison Keys poate fi urmaritacu streaming live pe internet, legal. Conditia este sa ai un cont la Betano. com - cea mai noua agentie legala din Romania de pariuri sportive online - si sa ai in cont minim 50 de bani 0,50 lei). Calendarul de streaming live esteaici. De la ora 20:00, imaginile video live de la meciul Simoneivor fi disponibileaici.

Rezumatul finalei dintre Simona Halep si Madison Keys (VIDEO)

Vedeti mai jos rezumatul video al finalei de la Montreal dintre Simona Halep si Madison Keys, meci castigat de jucatoarea noastra in doua seturi.

VIDEO Rezumatul meciului de aseara dintre Simona Halep si Madison Keys. Momente superbe oferite de romanca

Simona Halep a incheiat triumfal turneul de la Montreal, castigand competitia in fata unui punblic dominat de romani.

VIDEO Rezumatul unui meci perfect: Simona Halep a incantat publicul canadian de la Montreal

De 68 de minute a avut nevoie Simona Halep sa treaca de Karolina Pliskova si sa se califice in sferturile de finala de la Montreal. Situatia se complica in aceasta faza.

Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal

Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a.

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

Montreal: Simona Halep vs Madison Keys 7-6 (2), 6-3/ Halep, campioana la Montreal

Finalista pentru al doilea an consecutiv la Rogers Cup, Simona Halep a invins-o in doua seturi, scor 7-62), 6-3, pe americanca Madison Keys, locul 12 WTA si cap de serie numarul 10, victorie in urma careia Simona a castigat turneul de la Montreal si si-a trecut in palmares al 14-lea titlu din circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )