Libnet.ro
UNICEF

22:45

O noua veste senzationala pentru Simona Halep. Anuntul facut de WTA

Antena3 Antena3,
O noua veste senzationala pentru Simona Halep. Anuntul facut de WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin. Halep, care a. continuă pe Antena3

Parcurs de senzatie pentru Simona Halep, la Montreal! Halep va juca doua FINALE

Parcurs de senzatie pentru Simona Halep, la turneul de la Montreal. Sportiva va juca astazi in cele doua finale ale turneului, pentru prima data in cariera ei. Jucatoarele romane de tenis.

Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal

Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a.

Dubla finala pentru Simona Halep la turneul de la Montreal: Sportiva a acces si in finala de dublu alaturi de Monica Niculescu

Dupa ce s-a calificat in finala de simplu a turneului de Masters de la Montreal, dupa o victorie 6-0 3-6 6-2 cu Angelique Kerber, Simona Halep s-a intors pe teren alaturi de Monica Niculescu. Dublul.

Victorie mare si calificare in semifinale la dublu pentru Simona Halep si Monica Niculescu

Perechea Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat, vineri noapte, in semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Montreal, Canada.

Zi plina pentru Simona Halep la Montreal: incepe la simplu, se muta la dublu. Programul meciurilor

Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova la simplu dupa care va infrunta, alaturi de Monica Niculescu, perechea franceza Garcia - Mladenovici.

Simona Halep - Madison Keys, streaming live al finalei Rogers Cup de la Montreal

Finala jucata astazi de Simona Halep la Montreal cu Madison Keys poate fi urmaritacu streaming live pe internet, legal. Conditia este sa ai un cont la Betano. com - cea mai noua agentie legala din Romania de pariuri sportive online - si sa ai in cont minim 50 de bani 0,50 lei). Calendarul de streaming live esteaici. De la ora 20:00, imaginile video live de la meciul Simoneivor fi disponibileaici.

Simona Halep trece de Pliskova si are un meci tare in sferturi la Montreal

Dupa o noua evolutie incantatoare Simona Halep mai face un pas spre finala de la Montreal, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 6-3, 6-3. Ea va juca astazi sfertul de finala, cu Kuznetsova, de la ora 19:00, un meci in care este favorita.

Montreal: Simona Halep vs Madison Keys 7-6 (2), 6-3/ Halep, campioana la Montreal

Finalista pentru al doilea an consecutiv la Rogers Cup, Simona Halep a invins-o in doua seturi, scor 7-62), 6-3, pe americanca Madison Keys, locul 12 WTA si cap de serie numarul 10, victorie in urma careia Simona a castigat turneul de la Montreal si si-a trecut in palmares al 14-lea titlu din circuitul WTA.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal (20:00). Un meci al revansei pentru Simona

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )