Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Simona Halep, dupa ce a dat cu racheta de pamnt: Cred ca a fost bine, pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, dupa ce a dat cu racheta de pamnt: Cred ca a fost bine, pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune

Simona Halep si-a exprimat de mai multe ori frustrarea in timpul meciului cu Oceane Dodin din turul intai de la Miami), la un moment dat liderul mondial dand cu racheta de pamant. Simona si-a atras unele huiduieli din tribune, insa spune ca momentul a ajutat-o pana la urma: Cred ca a fost bine pentru mine n. r. sa dea cu racheta), pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune, a spus Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa ce a dat cu racheta de pamnt: Cred ca a fost bine, pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune

Simona Halep si-a exprimat de mai multe ori frustrarea in timpul meciului cu Oceane Dodin din turul intai de la Miami), la un moment dat liderul mondial dand cu racheta de pamant. Simona si-a atras unele huiduieli din tribune, insa spune ca momentul a ajutat-o pana la urma: Cred ca a fost bine pentru mine n. r. sa dea cu racheta), pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune, a spus Halep.

Simona Halep, amendata: cat va plati pentru iesirea nervoasa din timpul partidei si ce a declarat la final

Simona Halep a dat cu racheta de pamant in setul decisiv al partidei cu Oceane Dodin, din turul al doilea de la Miami Open.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul trei al turneului de la Miami: Romanca a dat cu racheta de pamant si a fost huiduita de public

Simona Halep s-a calificat joi in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa ce a invins-o pe Oceane Dodin 98 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-5. Aceasta a fost prima intalnire directa dintre romanca si jucatoar.

AMENDA URIASA pentru Simona Halep! Cat a costat-o iesirea NERVOASA de la MIAMI

Simona Halep a fost amendata usturator dupa iesirea nervoasa din meciul impotriva frantuzoaicei Ocean Dodin din turul II de la Miami Open. Tensiunea s-a acumulat iar numarul 1 mondial a spart o racheta de.

SIMONA HALEP-OCEANE DODIN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru Halep la Miami

SIMONA HALEP-OCEANE DODIN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, ca s-a recuperat dupa probleme pe care le-a avut la.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep a intrat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa un meci in care s-a chinuit teribil, contra frantuzoaicei Oceane.

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep va debuta joi, dupa ora 21:00, la editia din 2018 a turneului de la Miami. Liderul WTA o va intalni pe frantuzoaica Oceane Dodin,.

Imagini inedite cu Simona Halep. Sportiva a vizitat un spital pentru copii din Miami, incarcata de daruri - VIDEO

Simona Halep a vizitat, miercuri, Spitalul Baptist pentru copii din Miami. Sportivale-a facut micutilor o surpriza, aducandu-le jucarii si stand de vorba cu ei. intr-un filmulet postat pe.

Simona Halep va fi amendata dupa o iesire nervoasa

Simona Halep a trebuit sa faca multe sacrificii pentru a se califica in turul 3 la Miami. Pe langa efortul fizic depus, ea va trebui sa scoata din buzunar in jur de 2. 500 de dolari, dupa ce a fost avertizata.

LIVE Simona Halep - Oceane Dodin in turul 2 la Miami Open (dupa 21:00)

Dupa ora 21:00 transmitem in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine contra frantuzoaicei Oceane Dodin in turul 2 la Miami Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )