Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, dupa ce a dat cu racheta de pamnt: Cred ca a fost bine, pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa ce a dat cu racheta de pamnt: Cred ca a fost bine, pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune

Simona Halep si-a exprimat de mai multe ori frustrarea in timpul meciului cu Oceane Dodin din turul intai de la Miami), la un moment dat liderul mondial dand cu racheta de pamant. Simona si-a atras unele huiduieli din tribune, insa spune ca momentul a ajutat-o pana la urma: Cred ca a fost bine pentru mine n. r. sa dea cu racheta), pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune, a spus Halep. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, dupa ce a dat cu racheta de pamnt: Cred ca a fost bine, pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune

Simona Halep si-a exprimat de mai multe ori frustrarea in timpul meciului cu Oceane Dodin din turul intai de la Miami), la un moment dat liderul mondial dand cu racheta de pamant. Simona si-a atras unele huiduieli din tribune, insa spune ca momentul a ajutat-o pana la urma: Cred ca a fost bine pentru mine n. r. sa dea cu racheta), pentru ca m-am relaxat. Am avut prea multa tensiune, a spus Halep.

Halep dupa victoria cu Dodin: A fost un meci nebun

Simona Halep a avut parte de o prima partida epuizanta la Miami Open in fata frantuzoaicei Oceane Dodin, jucatore ajunsa pe tabloul principal ca lucky loser.

Simona Halep, amendata: cat va plati pentru iesirea nervoasa din timpul partidei si ce a declarat la final

Simona Halep a dat cu racheta de pamant in setul decisiv al partidei cu Oceane Dodin, din turul al doilea de la Miami Open.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul trei al turneului de la Miami: Romanca a dat cu racheta de pamant si a fost huiduita de public

Simona Halep s-a calificat joi in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa ce a invins-o pe Oceane Dodin 98 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-5. Aceasta a fost prima intalnire directa dintre romanca si jucatoar.

AMENDA URIASA pentru Simona Halep! Cat a costat-o iesirea NERVOASA de la MIAMI

Simona Halep a fost amendata usturator dupa iesirea nervoasa din meciul impotriva frantuzoaicei Ocean Dodin din turul II de la Miami Open. Tensiunea s-a acumulat iar numarul 1 mondial a spart o racheta de.

Simona Halep, prima declaratie dupa IESIREA NERVOASA de la Miami: A fost un meci NEBUN, nu stiam...

Simona Halep a catalogat drept nebun meciul de trei seturi castigat cu frantuzoiaca Oceane Dodin, in mansa a doua a Miami Open, precizand ca nu stia unde vor veni mingile adversarei, scrie DigiSport. Am avu.

Simona Halep va fi amendata dupa o iesire nervoasa

Simona Halep a trebuit sa faca multe sacrificii pentru a se califica in turul 3 la Miami. Pe langa efortul fizic depus, ea va trebui sa scoata din buzunar in jur de 2. 500 de dolari, dupa ce a fost avertizata.

Oceane Dodin, dupa nfrngerea cu Simona Halep: M-am luptat cu serviciul meu de rahat, sincer sunt dezgustata de tenis!

Jucatoarea Oceane Dodin, invinsa, joi, de Simona Halep, in trei seturi, la Miami Open, a fost foarte dura cu ea insasi dupa esecul suferit. Ea a declarat ca serviciul slab a impiedicat-o sa obtina o victorie de care avea mare nevoie, informeaza lequipe. fr.

Reactia Serenei Williams dupa ce a lovit-o pe Simona Halep cu o minge

Serena Williams si Simona Halep au fost prezente la un eveniment caritabil chiar inainte de meciul de la Miami Open. Cele doua s-au aratat incantate sa sprijine compania AceinAutism, destinata celor.

SIMONA HALEP-OCEANE DODIN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru Halep la Miami

SIMONA HALEP-OCEANE DODIN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, ca s-a recuperat dupa probleme pe care le-a avut la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )