Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, festivalul nervilor, lupta imaginara cu propria-i loja si calificarea in semifinalele de la Miami (6-4, 7-5 cu Qiang Wang)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, festivalul nervilor, lupta imaginara cu propria-i loja si calificarea in semifinalele de la Miami (6-4, 7-5 cu Qiang Wang)

Intr-un moment in care conducea pe tabela 4-3 in primul set, dar tocmai isi pierduse serviciul), Simona Halep si-a varsat nervii pe baietii din loja ei, ducand apoi un razboi imaginar cu acestia. Nervii au fost aproape sa o coste pierderea setului al doilea a fost condusa cu 5-1). A reusit sa produca o noua revenire incredibila si sa castige mansa cu 7-5. Halep a trecut de Qiang Wang 18 WTA), s-a calificat in semifinalele de la Miami a egalat cea mai buna performanta la aceasta competitie) si este in grafic pentru revenirea pe locul 1 in lume. continuă pe Hotnews

Simona Halep, festivalul nervilor, lupta imaginara cu propria-i loja si calificarea in semifinalele de la Miami (6-4, 7-5 cu Qiang Wang)

Intr-un moment in care conducea pe tabela 4-3 in primul set, dar tocmai isi pierduse serviciul), Simona Halep si-a varsat nervii pe baietii din loja ei, ducand apoi un razboi imaginar cu acestia. Nervii au fost aproape sa o coste pierderea setului al doilea a fost condusa cu 5-1). A reusit sa produca o noua revenire incredibila si sa castige mansa cu 7-5. Halep trece de Qiang Wang 18 WTA), se califica in semifinalele de la Miami a egalat cea mai buna performanta la aceasta competitie) si este in grafic pentru revenirea pe locul 1 in lume.

Simona Halep, declaratie magulitoare pentru Cahill: Niciun antrenor nu poate fi comparat cu Darren!

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa o lupta acerba cu Polona Hercog, din Slovenia.

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami.

VIDEO Lovituri de gratie! Cum a subordonat-o Simona Halep pe Venus Williams pentru a patra oara consecutiv

Simona Halep a trecut si de Venus Williams in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa o prestatie consistenta.

Simona Halep, meci de senzatie cu Wang la Miami

ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, o infrunta la aceasta ora pe Qiang Wang China), cap de serie numarul 18, in sferturile.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 6-2 / Nervii, revenirea si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un meci epuizant in turul al treilea al turneului de la Miami. Polona Hercog 93 WTA) s-a demonstrat a fi o adversara mai dificila decat spunea clasamentul WTA majoritatea adversarelor isi ridica nivelul impotriva romancei), insa principala adversara a Simonei a fost chiar ea insasi in partida disputata pe Hard Rock Stadium. Nervoasa mai tot timpul, Simona s-a razbunat de mai multe ori pe racheta sa, a vociferat pe toata durata duelului a criticat pe rand fileul, loviturile sale in lung de linie si orice nu i-a convenit), insa a demonstrat determinare si a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 7-5, impunandu-se in cele din urma cu 7-61), 6-2, dupa doua ore si 49 de minute de joc. Simona s-a calificat in optimi, unde o va intalni pe Venus Williams 6-3, 6-1 vs Daria Kasatkina).

LIVE Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami (19:00)

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Simona Halep a intalnit-o pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )