Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Aflata momentan in pauza competitionala, Simona Halep a acordat un interviu pentru Canal33 in care a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill o persoana foarte buna si un antrenor care nu o inhiba pe liderul mondial), despre Ion Tiriac omul de afaceri este un sfatuitor de nadejde pentru liderul clasamentului WTA), dar si despre ce inseamna sa fii cea mai buna din lume. Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot, a precizat Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Aflata momentan in pauza competitionala, Simona Halep a acordat un interviu pentru Canal33 in care a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill o persoana foarte buna si un antrenor care nu o inhiba pe liderul mondial), despre Ion Tiriac omul de afaceri este un sfatuitor de nadejde pentru liderul clasamentului WTA), dar si despre ce inseamna sa fii cea mai buna din lume. Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot, a precizat Halep.

Simona Halep, despre sezonul 2017: Cel mai frumos, dar si cel mai greu an

Insotita de parintii ei, Simona Halep a venit la Ateneul Roman pentru a participa la Gala Asociatiei Presei Sportive din Romania.

Simona Halep a anuntat varsta pana la care va mai concura: Vreau sa ma bucur si de alte lucruri

La 26 de ani, Simona Halep se gandeste deja la viata de dupa cariera de jucatoare profesionista de tenis. Cu un prim mare obiectiv atins, ajungerea pe locul 1 in ierarhia mondiala, Simona spune ca nu.

VIDEO Cea mai frumoasa partida din 2017, desemnata de WTA, o are pe Simona Halep in prim plan

WTA a realizat topul celor mai frumoase meciuri din 2017, disputate la turneele de Grand Slam, iar doua dintre ele o au ca protagonista pe Simona Halep.

VIDEO WTA: Cele mai bune cinci meciuri de Grand Slam din 2017 - Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova, pe primul loc

Site-ul oficial al WTA a ales cele mai bune cinci meciuri disputate la turneele de Grand Slam in anul 2017, iar Simona Halep se gaseste de doua ori pe aceasta lista. Confruntarea dintre Halep si Maria Sharapova, din prima runda a turneului de la US Open, este considerata cea mai frumoasa a sezonului. Rusoaica revenea la o competitie majora dupa 18 luni si avea sa o invinga pentru a saptea oara consecutiv pe Simona Halep, favorita numarul doi la competitia de la Flushing Meadows scor 6-4, 4-6, 6-3).

VIDEO Cele mai tari puncte reusite de Simona Halep in 2017. Sarapova, Ostapenko, Svitolina si Garcia printre victimele liderului mondial WTA

Simona Halep a avut un an 2017 extraordinar, in care a reusit sa ajunga pe primul loc in tenisul feminin mondial.

Ce spune Simona Halep despre revenirea Serenei Williams si de ce nu o vede favorita la Australian Open 2018

Simona Halep va incepe anul 2018 din postura de numar 1 mondial, dar ierarhiile in tenisul feminin se pot schimba odata cu revenirea Serenei Williams.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

Simona Halep a luat decizia finala asupra echipei sale: ce a hotarat in legatura cu Andrei Pavel

Simona Halep va continua si in 2018 cu australianul Darren Cahill, antrenorul care practic a stat cel mai mult timp in stafful jucatoarei noastre.

Ajunul Craciunului cu Simona Halep pe teren. Cand va juca liderul WTA la turneul demonstrativ din Thailanda

Simona Halep va avea parte in acest sezon de niste sarbatori mai speciale, departe de familie si prietenii apropiati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )