Libnet.ro
UNICEF

19:16

VIDEO Simona Halep a reusit din nou lovitura zilei la turneul de la Shenzhen. Bielorusa Sabalenka, redusa la tacere

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep a reusit din nou lovitura zilei la turneul de la Shenzhen. Bielorusa Sabalenka, redusa la tacere

Ziua si lovitura! Asta se poate spune despre evolutia Simonei Halep la Shenzhen, de unde WTA a ales din nou lovitura zilei. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep a incheiat in stil de mare campioana meciul cu Aryna Sabalenka. Ultimul punct al partidei

Simona Halep a oferit o adevarata lectie de tenis in sfertul de finala disputat azi la Shenzhen, contra Arynei Sabalenka.

VIDEO Simona Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs: Sper sa castig cateva partide si sa merg pana la final

Simona Halep a pasit in 2018 cu dreptul, liderul clasamentului WTA castigand meciul cu Nicole Gibbs 110 WTA), rezultat in urma caruia s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen. Sper sa castig cateva partide si sa merg pana la final, a spus Simona. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Gibbs.

VIDEO Comentatorul a ramas mut de uimire! Un punct magnific reusit de Simona Halep la Shenzhen

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen, unde azi o va intalni pe Aryna Sabalenka.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 6-1, 6-2/ Halep, in sferturi - Va fi numarul unu la startul Australian Open

Precum un diesel, Simona Halep a demarat greu in meciul cu Ying-Ying Duan China - 91 WTA), a pierdut primul set 3-6), dar a prins viteza punct cu punct si a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Shenzhen 6-1, 6-2). Succesul ii asigura Simonei locul intai in lume la startul Australian Open o premiera pentru tenisul feminin romanesc - are favorita numarul unu la un Grand Slam).

Lovitura de teatru! Simona Halep poate pierde locul 1 mondial chiar inainte de Australian Open

Simona Halep era sigura pana azi ca va fi numarul 1 mondial cel putin pana la Australian Open, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a inceput anul cu o victorie categorica

Simona Halep le-a multumit spectatorilor care au venit sa o sustina la primul meci din 2018, disputat, luni, in prima mansa a turneului de la Shenzhen. Ea a afirmat ca se bucura de faptul ca a reusit sa.

SIMONA HALEP-YING-YING DUAN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT in turneul de la Shenzen. Meci usor pentru romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen China),.

SIMONA HALEP-ARINA SABALENKA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGISPORT la Shenzen. Meci complicat pentru romanca

Numarul 1 mondial joaca contra Arinei Sabalenka in sferturile de finala de la Shenzen.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Aryna Sabalenka 6-2, 6-2/ Halep s-a calificat in semifinale - Duel cu Irina Begu

Simona Halep 1 WTA) a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a-si asigura prezenta in semifinalele turneului de la Shenzhen. Principala favorita a obtinut o victorie clara in fata bielorusei Aryna Sabalenka 73 WTA), scor 6-2, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o in totalitate. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Halep se va duela cu Irina Begu.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Shenzhen Open, dupa 6-4, 6-1 cu Nicole Gibbs

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Shenzhen Open, anunta News. ro. Cu un echipament de culoare rosie fara insemne, dupa despartirea de Adidas, Halep a pasit cu dreptul in 2018, reusind o victorie clara in fata unei jucatoare tenace, dar inferioara tehnic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )