Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Simona Halep a reusit lovitura zilei la Australian Open! Cum a ridicat ea in picioare publicul de la Melbourne

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep a reusit lovitura zilei la Australian Open! Cum a ridicat ea in picioare publicul de la Melbourne

Simona Halep a reusit o victorie muncita in primul tur la Australian Open, ea trecand de estonianca Kaia Kanepi in trei seturi. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

VIDEO Maestrul, arta si reverul magic - Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Castigator al competitiei in 2018, Roger Federer debuteaza la Australian Open contra lui Denis Istomin. in setul al doilea al disputei de pe Rod Laver Arena, elvetianul a reusit lovitura zilei de la Melbourne, cu un rever in lung de linie executat cu o precizie chirurgicala.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN la AUSTRALIAN OPEN. Cand se joaca partida

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) si americanca Sofia Kenin 20 de ani, 37 WTA) se vor infrunta joi, dupa ora 06:00, in turul 3 de la Australian Open. Simona Halepva juca tot pe arena Rod Laver, cea care i-a.

VIDEO Simona Halep si pasiunea pentru fotbal - Am jucat mult fotbal cnd eram mica. Hagi era eroul meu

Lider mondial in tenisul feminin, Simona Halep a demonstrat de mai multe ori ca se descurca destul de bine si cu mingea de fotbal. Romanca a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul FIFA, despre pasiunea sa pentru fotbal si abilitatea de a jongla cu mingea, dar si despre eroul sau din copilarie: Gheorghe Hagi. Am jucat mult fotbal cand eram mica, pe strada, cu verii mei si cu fratele meu. Cred ca sunt norocoasa, abilitatea de a jongla vine natural, a spus Halep.

VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Cunoscut bine in circuit pentru ticurile pe care le arata in special atunci cand serveste, Rafael Nadal a mai oferit o mostra miercuri, cand se pregatea sa iasa pe Rod Laver Arena, pentru meciul cu Matthew Ebden, din turul doi de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Asa am trait Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open

Simona Halep si Sofia Kenin au inchis sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )