Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open

România Liberă România Liberă,
VIDEO Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova joaca in acest moment pentru un loc in semifinalele turneului Aust. continuă pe România Liberă

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open, pentru prima oara in cariera

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, la capatul unui meci senzational facut de romanca. Karolina Pliskova a inceput meciul in forta, castigand.

Simona Halep, ceruta in CASATORIE dupa VICTORIE. Cine este curajosul

Fanii au innebunit de fericire dupa victoria Simonei Halep in fata Pliskovei si calificarea in premiera in semifinalele turneului Australian Open, unde va juca impotriva lui.

VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa calificare: Totul a mers conform planului

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat miercuri, dupa calificarea in semifinalele de la Australian Op.

VIDEO Simona Halep a invins-o categoric pe Naomi Osaka, in optimile de la Australian Open

Simona Halep, locul 1 WTA, a invins-o luni, in doua seturi 6-3, 6-2), in optimile de finala la Aust.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Australian Open! Victorie de senzatie in fata Karolinei Pliskova VIDEO

Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romanca va juca in semifinale cu nemtoaica Angelique Kerber.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Australian Open! Victorie de senzatie in fata Karolinei Pliskova pentru liderul mondial

Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romanca va juca in semifinale cu nemtoaica Angelique Kerber din Germania.

Simona Halep, in semifinale la Australian Open. Meci uluitor pentru romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in semifinalele turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, miercuri, la Melbourne, dupa ce a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )