Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Sistem pentru finantarea simultana a firmelor mici din mai multe surse de fonduri UE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sistem pentru finantarea simultana a firmelor mici din mai multe surse de fonduri UE

Ministerul Fondurilor Europene lucreaza la crearea unui sistem care sa faciliteze finantarea simultana a unor mici afaceri din mai multe programe sau axe de fonduri europene, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews, ministrul de resort, Marius Nica. continuă pe Hotnews

Vot pentru Brexit (Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana): Problemele Uniunii Europene modeleaza alegerile din Marea Britanie

Alegerile generale din Regatul Unit vor configura decizia privind ramanerea sau iesirea dupa 40 de ani de relatii dificile) a Marii Britanii din Uniunea Europeana. O crestere a euroscepticismului a impins intr-o maniera ferma Uniunea Europeana pe agenda politica a Marii Britanii.

Britanicii, la urne pentru cel mai incert scrutin din ultimele decenii

Peste 45 milioane de britanici sunt chemati joi la urne pentru alegeri legislative extrem de stranse si susceptibile de a modela insusi viitorul Regatului Unit, cu o eventuala iesire din Uniunea Europeana si pierdere a Scotiei, potrivit AFP. Ultimele sondaje i-au plasat pe conservatorii de centru-dreapta si pe laburistii de centru-stanga cam la acelasi nivel ca la inceputul anului.

Drumul cutiei albe - Cum vede Bitdefender parcursul in SUA pentru cel mai indraznet produs din istoria sa

Bitdefender a lansat recent in SUA produsul BOX, o cutie alba cu functionalitati avansate gandite sa protejeze toate dispozitivele online dintr-o casa. Compania spera sa vanda cel putin intre 100. 000 si 200. 000 de unitati in SUA in primul an si pregateste intrarea si pe alte piete. Este un produs complet nou in piata si credem ca este viitorul pentru consumatori, fiindca ca e vorba de protectia retelei si a tuturor terminalelor, aparatelor, lucrurilor pe care o familie le detine, spune Florin Talpes, seful companiei. Bitdefender are 700 de angajati si estimeaza o crestere de 50% a business-ului in 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )