Libnet.ro
UNICEF

05:45

Video socant intr-un mall din Romania. Hoata care a ingrozit internetul - VIDEO

Antena3 Antena3,
Video socant intr-un mall din Romania. Hoata care a ingrozit internetul - VIDEO

Imagini uluitoare surprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din Timisoara. O clienta a unui magazin de incaltaminte a ramas fara bani si acte, dupa ce o femeie i-a furat portofelul. Incidentu. continuă pe Antena3

Orasul din Romania despre care strainii spun ca este rupt din basme

Sunt foarte multe locurile din Romania care ii cucerescpe turistii straini, dar unul dinte ele iese in evidenta printr-o atmosfera unica. Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur.

Scandal intr-un mall din Capitala: Adolescent imbracat in Mos Craciun, batut de agentii de paza din centrul comercial (VIDEO)

Incident intr-un mall din Bucuresti. Agentii de paza ai centrului comercial s-au ales cu dosar penal dupa ce ar fi batutun baiat imbarcat in Mos Craciun, despre care ei spun ca cersea,.

Anghel, ANPC: Pe piata financiara din Romania a fost si este practicat un dublu standard al produselor financiar-bancare, similar celui de la produsele alimentare

Pe piata financiara din Romania a fost si este practicat un dublu standard al produselor financiar-bancare, similar celui despre care se vorbeste ca ar exista la produsele alimentare, a spus joi seara Paul Anghel, director general in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii imprumutatilor in franci elvetieni. Grupul Clientilor cu Credite in CHF GCCC) numara circa 25. 000 de membri, peste 100 dintre ei reunindu-se joi pentru a discuta despre posibile solutii in relatia cu bancile. La discutii au participat, inafara reprezentantului ANPC si profesorul Gheorghe Piperea si senatorul Daniel Zamfir. Desi invitate, niciun reprezentant al industriei bancare nu a fost prezent la intalnire.

Registrul Auto Roman, avertisment pentru toti soferii din Romania. La ce trebuie sa fie atenti conducatorii auto

Registrul Auto Roman atrage atentia soferilor din Romania sa fie foarte atenti atunci cand aleg service-ul in care isi duc masina la reparat. RAR anunta ca a inchis.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Haltere: Nicu Vlad - Loredana Toma ar trebui sa fie sportivul anului din Romania

Nicu Vlad, presedintele FR de Haltere, a opinat ca Loredana Toma, castigatoare a 3 medalii de aur la CM 2017 de haltere de la Anaheim SUA), ar merita sa fie sportivul anului 2017 din Romania, potrivit Agerpres.

Piata de media din Romania a crescut cu 11% anul acesta

Agentia Initiative estimeaza ca piata de media din Romania a crescut cu 11% anul acesta, iar in 2018 se va majora cu 13%, potrivit datelor actualizate ale raportului Media Fact Book.

Un oras din Romania o ia pe urmele Hollywoodului

Un oras din Romania va avea numele scris cu litere uriase, pe modelul celor de la Hollyood. La Blaj, pe dealul de sub Crucea lui Avram Iancu, vizibil din orice punct al urbei, se pregateste instalarea.

Topul dobanzilor la depozite in cele mai mari 10 banci din Romania: niciun depozit nu mai bate inflatia

Doar 4 din cele mai mari 10 banci din Romania ofera in prezent dobanzi de peste 1% la depozitele in lei pe un an. Cele mai mari dobanzi ajung la 1,55%, insa avand in vedere rata inflatiei ajunsa la 2,6% in octombrie, se poate spune ca intr-un an de.

Un nou caz socant intr-un spital din Romania: Batran, legat cu chingi de pat, desi nu se poate misca(VIDEO)

Imagini socante vin de la Spitalul din Slobozia. Un barbat de 84 de ani, care a suferit un accident vascular, este strans cu chingi de patul de spital. Motivul invocat de asistentii medicali este unul uluitor:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )