Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO. Socialistul David-Maria Sassoli a fost ales presedinte al Parlamentului European

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. Socialistul David-Maria Sassoli a fost ales presedinte al Parlamentului European

Socialistul David-Maria Sassoli a fost ales presedinte al Parlamentului European pentru un mandat de doi ani si jumatate. Cu 345 de voturi, fostul jurnalist italian de 63 de ani si-a adjudecat victoria in al doilea tur de scrutin. continuă pe Hotnews

Italianul David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Europarlamentarul socialist David Sassoli a fost ales presedinte al Parlamentului European PE) pentru urmatorii doi ani si jumatate.

Teodorovici, dupa ce a fost ales presedinte executiv PSD: Ma gandeam ca poate, undeva curand, se va decide si soarta tarii

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, la finalul Congresului partidului, ca nu stie ce inseamna aceasta functie, dar e ceva ce si-a dorit tot timpul sa fie, pentru a gasi rezolvare la problemele pe care oamenii le aduc, relateaza Agerpres.

Socialistul italian David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Socialistul italian David Sassoli a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Parlamentului European. Sassoli a fost ales din al doilea tur, cu 345 de voturi.

David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Social-democratul italian David-Maria Sassoli a fost ales noul presedinte al Parlamentului European, scrie politico. eu.

VIDEO. De la prezentator al jurnalului televiziunii nationale la presedintia Parlamentului European

Social-democratul italian David-Maria Sassoli a fost ales noul presedinte al Parlamentului European.

Cine este David Sassoli, italianul care a devenit noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European, socialistul italian David Sassoli, in varsta de 63 de ani, este un fost jurnalist care are o experienta de zece ani ca europarlamentar. Fost vicepresedinte al Parlamentului European, Sassoli a prezidat, in aceasta calitate numeroase sesiuni plenare de la sediul din Strasbourg.

Liderul deputatilor PNL: in loc sa fie demis pentru incompetenta, Teodorovici a fost promovat presedinte executiv al PSD

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, critica dur numirea lui Eugen Orlando Teodorovici, alias ministrul Discoteca, in functia de presedinte executiv al PSD. Este artizanul a doua manipulari grosolane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )