Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Sonda New Horizons, in cel mai apropiat punct de Pluto

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sonda New Horizons, in cel mai apropiat punct de Pluto

Sonda New Horizons trece cel mai aproape de Pluto la ora 11,49 GMT. Timp de cateva ore, ea va trebui sa inmagazineze maximum de imagini si informatii despre aceasta planeta putin cunoscuta. continuă pe Hotnews

Sonda New Horizons, in cel mai apropiat punct de Pluto

Sonda spatiala New Horizons, lansata de NASA in 2006, a trecut marti in cel mai apropiat punct de Pluto, un zbor istoric care va permite o cunoastere mai aprofundata a acestei planete pitice, scrie AFP.

New Horizons a ajuns prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto

Sonda New Horizons, lansata de Agentia spatiala americana NASA in 2006, a trecut marti prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto din cadrul misiunii sale, anunta AFP. Istoricul survol, care va ajuta la.

Cel mai mare eveniment spatial din 2015: Sonda New Horizons va trece la cea mai mica distanta de Pluto. Imagini luate in timpul istoricului survol vor fi dezvaluite

Sonda americana New Horizons, lansata de NASA in 2006, va trece la cea mai mica distanta de misterioasa planeta pitica Pluto, dupa ce a parcurs in noua ani si jumatate aproximativ 5 miliarde de kilometri.

9 ani pana la capatul Sistemului Solar - sonda New Horizons se apropie de planeta Pluto pentru prima oara

Sonda spatiala New Horizons se apropie de planeta Pluto, la capatul unei calatorii istorice de noua ani. Deja sonda a oferit primele imagini clare cu planeta Pluto, fata de cele trimise de telescopul Hubble. E una dintre cele mai curajoase misiuni NASA.

FOTO + VIDEO: intalnirea istorica dintre Pluto si sonda New Horizon, sarbatorita de Google

Google sarbatoreste, printr-un logo special, sonda americana New Horizons, care va trece, marti, la cea mai mica distanta de planeta pitica Pluto. intalnirea dintre planeta si sonda New Horizons este considerata de astronomi drept principalul eveniment spatial al anului 2015.

Pluto - misterele celei mai mici planete din Sistemul Solar. Google sarbatoreste apropierea sondei New Horizons

Pluto este ultima planeta din Sistemul nostru Solar inca neexplorata de oameni. Pe 14 iulie, la ora 14. 45 sonda New Horizons va intra pe orbita lui Pluto si va incepe cu adevarat misiunea pentru care a fost trimisa acum noua ani in spatiu. Google dedica un Doodle acestui moment.

NASA: Sonda americana New Horizons s-a intalnit cu Pluto

Sonda americana New Horizons a ajuns, astazi, la ora 11. 49, ora Romaniei), la cea mai mica distanta de planeta pitica Pluto, 12. 500 de kilometri, intalnirea fiind considerata de specialisti principalul eveniment spatial al anului.

Misiunea Pluto, un program dedicat intalnirii dintre New Horizons si Pluto, la National Geographic

National Geographic Channel va transmite documentarul Misiunea Pluto marti, de la ora 21:00, in ziua in care sonda americana New Horizons va trece la cea mai mica distanta de misterioasa planeta pitica Pluto, aceasta intalnire fiind considerata principalul eveniment spatial al anului 2015.

Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO]

Nu ca ne-am lauda, dar clipul asta cu Ant-Man nu-l veti mai vedea in alta parte. Premiera e pe 17 iulie si tot atunci veti putea citi si un review al filmului. http://playtech. ro/?p=229208 Posted by playtech. ro on Saturday, July 11, 2015 Etapa urmatoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima datape marele ecran un membru-fondator [] Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai subtire smartphone ZTE ne aduce aminte de Praga

Intitulat ZTE Nubia My Prague, noul smartphone ilustrat mai sus este cel mai subtire telefon anuntat vreodata de cei de la ZTE, cu o grosime de doar 5,5 mm. in conformitate cu trendul din piata de productie a telefoanelor din ce in ce mai subtiri, cei de la ZTE sunt ultimii care au preferat sa [] Cel mai subtire smartphone ZTE ne aduce aminte de Praga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )