Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Strada asfaltata pe cod portocaliu de ninsoare, la -5 grade Celsius. Reactia muncitorilor filmati: Hai, mai da-te-n...

Adevărul Adevărul,
VIDEO Strada asfaltata pe cod portocaliu de ninsoare, la -5 grade Celsius. Reactia muncitorilor filmati: Hai, mai da-te-n...

Un consilier local din Craiova a suprins intr-un filmulet o lucrare edilitara stupefianta, efectuata in oras la o temperatura de -5 grade Celsius. continuă pe Adevărul

VIDEO Strada asfaltata pe cod portocaliu de ninsoare, la - 5 grade Celsius. Reactia muncitorilor filmati: Hai, mai da-te-n...

Un consilier local din Craiova a suprins intr-un filmulet o lucrare edilitara stupefianta, efectuata in oras la o temperatura de -5 grade Celsius.

Imagini incredibile din Craiova. Asfaltari pe cod portocaliu de ninsoare - VIDEO

Consilierul local PNL Flavius Sirop a filmat, vineri, o echipa de muncitori care asfalta o strada din Craiova pe ninsoare, in conditiile in care carosabilul era umed, iar pe trotuar se asternuse un strat subtire.

Romania, sub zapada! Cod portocaliu de viscol si ninsori in noua judete din tara (VIDEO)

Romania este sub zapada! in ultimele ore a nins fara incetare in toata tara. Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru noua judete din tara. Zonele vizate.

Vine URGIA! COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL! Vezi zonele vizate (FOTO)

Meteorologii anunta ninsori si viscol in acest weekend. Mai multe judete sunt sub cod galben si cod portocaliu de vremea rea. Astfel, in interval de valabilitate: 14 decembrie, ora 23 16.

Cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru 9 judete. Peste 11.000 de pompieri, politisti si jandarmi, pregatiti sa intervina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente si viscol valabila in opt judete, incepand de sambata, ora 6:00, pana duminica, ora 12:00. De asemenea, peste 11. 000 de pompieri, politisti si.

Cod portocaliu de vreme rea la munte: ninsorile abundente au bagat autoritatile in alerta

Iarna si-a intrat in drepturi in zona montana. A fost anuntat cod portocaliu de vreme rea, cu ninsori abundente si un strat semnificativ de zapada.

Vine urgia! Meteorologii au emis cod portocaliu de ninsori abundente

Vine urgia! Meteorologii au emis cod portocaliu de ninsori abundente. Citeste mai mult pe.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Intra in tara un sistem frontal! Cod portocaliu de ninsori si viscol

Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Specialistii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru judetele Timis si Caras-Severin, dar si pentru zonele de munte din mai multe.

Prognoza meteo vineri 14 decembrie. Cod portocaliu de ninsori si viscol

ANM anunta ca va fi avertizare de ninsori abundente si viscol in jumatate de tara, din aceasta noapte pana duminica dimineata. Regiunile sud-vestice se vor afla sub cod portocaliu de vreme severa, noteaza Digi24 .

Vin ninsorile! Judetul Gorj se va afla sub avertizare meteorologica Cod Galben si Cod Portocaliu

Cea mai mare parte a judetului Gorj se va afla sub avertizare meteorologica de Cod Galben. De asemenea, zona de nord a judetului se va afla sub avertizare de Cod Portocaliu, intre 14 si 16 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )