Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Declaratia comuna semnata de Donald Trump si Kim Jong-un

Statele Unite si RPDC se angajeaza sa stabileasca noi relatii SUA-RPDC in acord cu dorinta popoarelor celor doua tari de pace si prosperitate. *Statele Unite si RPDC isi vor uni eforturile pentru a construi un regim durabil si stabil de pace in Peninsula Coreeana. * RPDC se angajeaza sa actioneze pentru denuclearizarea totala a Peninsulei Coreene. Presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, au semnat, la sfarsitul summitului de astazi din Singapore, o declaratie comuna, un document caracterizat de liderul Casei Albe ca fiind destul de cuprinzator.

Donald Trump a afirmat ca peninsula Crimeea este parte a Rusiei, pentru ca locuitorii de acolo vorbesc limba rusa

Presedintele SUA, Donald Trump, ar fi declarat in cadrul summitului G-7, de saptamana trecuta, ca Crimeea este teritoriu rusesc, pentru ca cetatenii peninsulei, anexate de Rusia in 2014, vorbesc in limba rusa.

Donald Trump, dupa intalnirea cu Kim Jong Un: E o zi importanta pentru istoria lumii

Liderul SUA, Donald Trump, a facut o serie de declaratii dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un. Aceasta intalnire istorica, prima dintre un presedinte american in functie si liderul.

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax.

Politicile protectioniste ale lui Donald Trump submineaza sistemul comercial global,avertizeaza FMI2

Taxele vamale introduse de presedintele SUA, Donald Trump, risca sa submineze sistemul comercial mondial si sa atraga masuri de retorsiune din partea altor tari, fiind afectata inclusiv economia Statelor Unite, avertizeaza Fondul Monetar International, relateaza Mediafax.

Politicile protectioniste ale lui Donald Trump submineaza sistemul comercial global, avertizeaza FMI

Taxele vamale introduse de presedintele SUA, Donald Trump, risca sa submineze sistemul comercial mondial si sa atraga masuri de retorsiune din partea altor tari, fiind afectata inclusiv economia Statelor Unite, avertizeaza Fondul Monetar International, relateaza Mediafax.

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-Un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )