Libnet.ro
UNICEF

17:45

Donald Trump a afirmat ca peninsula Crimeea este parte a Rusiei, pentru ca locuitorii de acolo vorbesc limba rusa

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a afirmat ca peninsula Crimeea este parte a Rusiei, pentru ca locuitorii de acolo vorbesc limba rusa

Presedintele SUA, Donald Trump, ar fi declarat in cadrul summitului G-7, de saptamana trecuta, ca Crimeea este teritoriu rusesc, pentru ca cetatenii peninsulei, anexate de Rusia in 2014, vorbesc in limba rusa. continuă pe Adevărul

Donald Trump ar fi spus in fata liderilor G7 ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca locuitorii sai vorbesc limba rusa

Presedintele american Donald Trump ar fi declarat in fata liderilor Grupul tarilor puternic industrializate G7) ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca oamenii care locuiesc acolo vorbesc limba rusa,.

Declaratia comuna semnata de Donald Trump si Kim Jong-un

Statele Unite si RPDC se angajeaza sa stabileasca noi relatii SUA-RPDC in acord cu dorinta popoarelor celor doua tari de pace si prosperitate. *Statele Unite si RPDC isi vor uni eforturile pentru a construi un regim durabil si stabil de pace in Peninsula Coreeana. * RPDC se angajeaza sa actioneze pentru denuclearizarea totala a Peninsulei Coreene. Presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, au semnat, la sfarsitul summitului de astazi din Singapore, o declaratie comuna, un document caracterizat de liderul Casei Albe ca fiind destul de cuprinzator.

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax.

VIDEO Donald Trump: Oamenii lui Kim Jong Un stau drepti cnd el vorbeste, vreau ca oamenii mei sa faca la fel

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri ca vrea ca oamenii sai sa il asculte la fel cum oamenii liderului nord-coreean Kim Jong Un il asculta pe acesta, relateaza publicatia The Hill.

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

Kim Kardashian si-a gasit menirea. Principala ei preocupare acum este reforma in inchisori, iar vedeta lupta pentru ca femeile care sunt inchise pe nedrept sa fie eliberate din inchisoare. Un prim pas a fost facut, iar Alice Johnson a fost eliberata de Presedintele Trump dupa mai bine de doua decade petrecute in spatele gratiilor.

Motivul extrem de grav pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de statul New York

Donald Trump si fundatia sa de binefacere au fost dati in judecata de procuratura statului New York. Pretedintele american este acuzat ca a folosit ilegal banii fundatiei pentru a-si sustine campania.

Iranul, reactie HALUCINANTA fata de summitul secolului: Ce va face Donald Trump la revenirea in SUA

Iranul i-a transmis liderului nord-coreean Kim Jong-Un ca Donald Trump nu este o persoana de incredere , considerand ca ar putea sa anuleze acordul privind dezarmarea nucleara imediat dupa revenirea in.

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )