Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO SUA: Focuri de arma la un centru comercial din El Paso. Mai multe persoane au fost ucise, iar un suspect a fost retinut de politie - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Focuri de arma la un centru comercial din El Paso. Mai multe persoane au fost ucise, iar un suspect a fost retinut de politie - UPDATE

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat la magazinul Walmart din El Paso, Texas, transmite CNN, citand surse din politie. Alte cateva persoane ranite au fost transportate la spital, in timp ce trei suspecti au fost retinuti dupa o actiune de amploare a politiei. continuă pe Hotnews

SUA: ATAC ARMAT la un centru comercial din El Paso. Zeci de persoane au fost UCISE, iar 3 suspecti au fost retinuti (VIDEO)

Incident armat in Texas! Mai multe focuri de arma au fost auzite intr-o zona comerciala din El Paso, a anuntat sambata politia locala, facand apel la populatie sa se tina la distanta.

Atac armat intr-un centru comercial din Texas: mai multe persoane decedate

Numeroase forte de ordine s-au grabit sa ajunga la un centru comercial din El Paso, Texas, sambata, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in zona. Politia a facut apel la populatie sa stea la distanta de locul incidentului, transmite CNN.

SUA: Focuri de arma intr-un supermarket din Texas

Mai multe focuri de arma au fost auzite intr-o galerie comerciala din Texas, a transmis sambata poli.

SUA s-au retras oficial din Tratatul INF

SUA au confirmat retragerea oficiala din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF), acuza.

VIDEO SUA: O femeie a fost ucisa de un politist care a vrut sa traga intr-un caine. Ofiterul raspundea la un apel de urgenta

O femeie a murit din cauza ranilor provocate de glont, dupa ce un politist a tras focuri de arma in momentul in care a vazut un caine care alerga spre el, latrand, scrie BBC News.

VIDEO SUA: Cel putin trei morti in urma prabusirii unei faleze in California

O plaja din zona orasului Encinitas, statul american California, a fost inchisa vineri dupa prabusirea unei portiuni de faleza, incident in urma caruia trei oameni au decedat dupa mai multe tone de roci s-au pravalit peste cateva persoane aflate pe plaja, au anuntat autoritatile.

VIDEO SUA: Cel putin un mort si sapte raniti dupa o explozie masiva produsa la o conducta de gaz

Cel putin o persoana a murit, iar sapte sunt disparute in urma unei explozii de amploare produse joi la o conducta de gaz din statul american Kentucky, informeaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )