Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Surpriza de proportii: Serena Williams, eliminata in turul trei de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Surpriza de proportii: Serena Williams, eliminata in turul trei de la Australian Open

De sapte ori castigatoare la Melbourne, Serena Williams a incheiat socotelile cu editia din acest an de la Australian Open, americanca fiind eliminata in turul trei de chinezoaica Wang Qiang, scor 6-4, 6-72), 7-5. continuă pe Hotnews

Serena Williams, eliminata de la Australian Open

Serena Williams loc 9 WTA) a fost eliminata vineri dimineata in turul al treilea de la AustralianOpen de catre chinezoaicaQiang Wangcu scorul de6-4, 6-7, 7-5.

Australian Open: Serena Williams, in turul trei fara batai de cap

Serena Williams a obtinut biletul pentru turul trei de la Australian Open dupa un meci de o ora si 18 minute cu Tamara Zidansek 70 WTA, Slovenia). A fost 6-2, 6-3 pentru campioana din SUA, favorita numarul 8 a competitiei de la Melbourne. Pentru Serena urmeaza partida cu Qiang Wang 29 WTA).

Digisport: Devastata si lipsita de fair-play. Ce a spus Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Hai sa fim cinstiti!

Serena Williams 38 ani), de sapte ori castigatoare a turneului, aflata in cautarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, a fost eliminata de la Australian Open. Chinezoaica Qiang Wang a produs uriasa surpriza si s-a impus cu 6-4, 6-7 27), 7-5.

Serena Williams merge ceas la Australian Open. Revenire fabuloasa din partea Carolinei Wozniacki

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat in turul al treilea dupa o victorie fara emotii.

Serena Williams si Caroline Wozniacki parasesc Australian Open

Jucatoarele de tenis Serena Williams SUA, 9 WTA) si Caroline Wozniacki 36 WTA) au fost eliminate d.

VIDEO Batranul si magia: Roger Federer, la pas in turul trei de la Australian Open

Filip Krajinovic 41 ATP) nu a avut tenisul necesar pentru a-l incurca macar sporadic pe Roger Federer, marele campion elvetian aratand o pofta de tenis incredibila la cei 38 de ani. Castigator de sase ori la Melbourne, Roger a obtinut calificarea in turul al treilea dupa un succes in minimum de seturi: 6-1, 6-4, 6-1.

Tsitsi-PAS! Semifinalistul de anul trecut cade din inaltul Olimpului, executat cu 3-0, in turul trei la Australian Open

Stefanos Tsitsipas nu a reusit sa repete la Australian Open 2020 parcursul de vis de anul trecut. Vineri, grecul s-a oprit in turul trei, dupa o prestatie entuziasmanta a canadianului Milos Raonic, cel care a prins la limita ultima pozitie pe lista capilor de serie inainte de turneu. Scorul partidei: 7-5, 6-4, 7-62), dupa doua ore si 30 de minute.

Ce revansa! Serena Williams, invinsa la Australian Open de jucatoarea pe care o demolase anul trecut, la US Open

142 de zile a asteptat chinezoaica Wang Qiang, 28 ani, sa isi ia revansa in fata Serenei Williams, dupa ce americanca o spulberase la US Open, in faza sferturilor de finala, cu un 6-1, 6-0 administrat in doar 44 de minute. Vineri, cu o zi inainte de startul noului an chinezesc, Wang a reusit o surpriza colosala pe Rod Laver Arena, teren pe care, pana acum, niciun favorit nu pierduse in 2020: 6-4, 6-72), 7-5 in fata Serenei.

VIDEO Surpriza in Cupa Spaniei - Atletico Madrid, eliminata de o echipa de liga a treia

Atletico Madrid a parasit rusinos Cupa Spaniei, trupa lui Diego Simeone fiind eliminata in 16-imi de Cultural Leonesa, echipa din liga a treia, scor 2-1 dupa prelungiri.

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )