Libnet.ro
UNICEF

23:15

Digisport: Devastata si lipsita de fair-play. Ce a spus Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Hai sa fim cinstiti!

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Devastata si lipsita de fair-play. Ce a spus Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Hai sa fim cinstiti!

Serena Williams 38 ani), de sapte ori castigatoare a turneului, aflata in cautarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, a fost eliminata de la Australian Open. Chinezoaica Qiang Wang a produs uriasa surpriza si s-a impus cu 6-4, 6-7 27), 7-5. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams si eliminarea surprinzatoare - Care este motivul infrangerii

Serena Williams a fost eliminata de la Australian Open inca din turul al treilea si a explicat care au fost cauzele esecului cu Wang Qiang. invingatoare de sapte ori la Melbourne, americanca a declarat ca a pierdut meciul din vina ei, deoarece a facut prea multe greseli. Nu se poate sa joc astfel. Este lipsa de profesionism, a spus Serena Williams.

Australian Open: Serena Williams, in turul trei fara batai de cap

Serena Williams a obtinut biletul pentru turul trei de la Australian Open dupa un meci de o ora si 18 minute cu Tamara Zidansek 70 WTA, Slovenia). A fost 6-2, 6-3 pentru campioana din SUA, favorita numarul 8 a competitiei de la Melbourne. Pentru Serena urmeaza partida cu Qiang Wang 29 WTA).

Serena Williams merge ceas la Australian Open. Revenire fabuloasa din partea Carolinei Wozniacki

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat in turul al treilea dupa o victorie fara emotii.

Ce revansa! Serena Williams, invinsa la Australian Open de jucatoarea pe care o demolase anul trecut, la US Open

142 de zile a asteptat chinezoaica Wang Qiang, 28 ani, sa isi ia revansa in fata Serenei Williams, dupa ce americanca o spulberase la US Open, in faza sferturilor de finala, cu un 6-1, 6-0 administrat in doar 44 de minute. Vineri, cu o zi inainte de startul noului an chinezesc, Wang a reusit o surpriza colosala pe Rod Laver Arena, teren pe care, pana acum, niciun favorit nu pierduse in 2020: 6-4, 6-72), 7-5 in fata Serenei.

Serena Williams si Caroline Wozniacki parasesc Australian Open

Jucatoarele de tenis Serena Williams SUA, 9 WTA) si Caroline Wozniacki 36 WTA) au fost eliminate d.

Serena Williams, eliminata de la Australian Open

Serena Williams loc 9 WTA) a fost eliminata vineri dimineata in turul al treilea de la AustralianOpen de catre chinezoaicaQiang Wangcu scorul de6-4, 6-7, 7-5.

VIDEO Surpriza de proportii: Serena Williams, eliminata in turul trei de la Australian Open

De sapte ori castigatoare la Melbourne, Serena Williams a incheiat socotelile cu editia din acest an de la Australian Open, americanca fiind eliminata in turul trei de chinezoaica Wang Qiang, scor 6-4, 6-72), 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )