Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sute de mii de persoane au protestat din nou in Hong Kong. Biroul chinez, vandalizat. Politia a raspuns cu gloante de cauciuc si gaze lacrimogene

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sute de mii de persoane au protestat din nou in Hong Kong. Biroul chinez, vandalizat. Politia a raspuns cu gloante de cauciuc si gaze lacrimogene

Protestatarii au aruncat cu oua si au vandalizat cu graffiti fatada biroului de legatura cu guvernul chinez la Hong Kong, duminica, in timpul unei noi manifestatii masive in teritoriul semiautonom, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Patricia Tig a reusit din nou lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs excelent, ajungand pana in finala dupa sapte victorii trei in calificari, patru pe tabloul principal). in meciul din semifinale contra Laurei Siegemund, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu un forehand in cross, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de sambata.

Judecatorul Cristi Danilet, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare, de data aceasta pentru un interviu acordat in afara programului de serviciu

Judecatorul Cristi Danilet a intrat din nou in vizorul Inspectiei Judiciare, care a exercitat impotriva acestuia actiunea disciplinara . ) pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in afara exercitarii atributiilor de serviciu.

SPECIALISTI DIN CADRUL SONICWALL AVERTIZEAZA: Companiile pierd sute de mii de euro din cauza atacurilor de tip phishing

Companiile din Romania pierd pana la sute de mii de euro la fiecare atac de tip phishing pe e-mail din cauza securizarii insuficiente a infrastructurii informatice, avertizeaza specialistii in securitate cibernetica din cadrul SonicWall, intr-un raport publicat recent.

Sute de persoane au fost evacuate dupa eruptia vulcanului Ubinas, din Peru

Autoritatile din Peru au ordonat evacuarea a sute de persoane care locuiesc in apropierea vulcanului.

PERU: Sute de persoane au fost evacuate dupa eruptia vulcanului Ubinas

Autoritatile din Peru au ordonat evacuarea a sute de persoane care locuiesc in apropierea vulcanului Ubinas, dupa ce s-au semnalat doua explozii si o ploaie de cenusa, relateaza AFP.

Italia - Vulcanul Etna a erupt din nou

Etna, cel mai inalt vulcan activ din Europa, situat in Sicilia, in sudul Italiei, a erupt in noaptea de vineri spre sambata, aruncand in aer lava incandescenta si conducand la inchiderea a doua aeroporturi din apropiere si evacuarea unor locuitori din zona, relateaza AFP si Xinhua.

Vulcanul Etna erupe din nou

Vulcanul Etna s-a trezit, noaptea trecuta, cand au avut loc explozii si a inceput sa curga lava din .

Rasturnare de situatie in cazul Sorinei. Judecatorii cer din nou declinarea cauzei

Rasturnare de situatie in cazul procesului in care familia adoptivaa Sorinei, fetita din Baia de Arama, cere anularea actului emis de procurorul Mihaela Moraru prin care i-a luat documentul.

BURSELE DIN LUME Tensiunile dintre SUA si China, resimtite din nou pe bursele europene

Pietele actiunilor din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, pe fondul tensiunilor comerciale dintre SUA si China. Presedintele american Donald Trump a declarat, marti, ca America ar putea impune, daca vrea, noi taxe vamale de 325 miliarde de dolari pe importurile din China.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )