Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Teatrul Clasic de Balet pe Gheata din Moscova, pentru prima data la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Teatrul Clasic de Balet pe Gheata din Moscova, pentru prima data la Bucuresti

Lacul Lebedelor pe gheata, unul dintre cele mai celebre spectacole de balet, semnat de P. Ceaikovski, in interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheata din Moscova, va fi prezentat pentru prima data la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 29 mai. continuă pe Adevărul

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere.

Sfarsitul primaverii aduce spectacol pe gheata la Sala Palatului!

3 tone de gheata, cel mai iubit libret de opera, zeci de patinatori profesionisti. Cam asa ar suna o scurta prezentare a show-ului ce va avea loc la Sala Palatului la sfarsitul acestei primaveri si va transforma celebra locatie bucuresteana intr-un patinoar stralucitor! Lacul Lebedelor pe gheata in interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheata din Moscova soseste pentru prima oara la Bucuresti, pe 29 mai 2014, pentru a prezenta cel mai celebru balet al tuturor timpurilor - Lacul Lebedelor de P. Ceaikovski!.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro.

Gigi Becali, eliberat din penitenciar pentru 24 de ore. Primele declaratii ale omului de afaceri

Patronul clubului Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba cu o permisie de 24 de ore.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )