Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

România Liberă România Liberă,
Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere. continuă pe România Liberă

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu ar putea obtine o permisie pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, asta dupa ce Comisia de individualizare a pedepselor Penitenciarului Rahova va analiza o cerere depusa in acest sens.

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare

Fostul international Gica Popescu ar putea primi permisiunea de a iesi din inchisoarea Rahova, unde se afla incarcerat ca urmare a condamnarii din Dosarul Transferurilor, pentru a participa la funeraliile tatalui sau.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro.

Tatal lui Gica Popescu a incetat din viata in urma unui infarct

ConstantinPopescu, tatal luiGica Popescu a incetat din viata, marti dimineata, dupa ce a suferit un infarct, relateazaB1 TV. Popescu va primi de la conducerea Administratiei Nationale a.

Gigi Becali apeleaza la forte noi pentru a iesi din inchisoare

Gigi Becali cere ajutorul unui avocat portughez care, spera latifundiarul, il va scoate din penitenciar cat mai curand. Tratamentul inuman la care Becali sustine ca este supus in inchisoare, faptul.

Hagi, dupa ce l-a vizitat pe Gica Popescu la inchisoare. ii este foarte, foarte greu

Condamnarea la inchisoare, pentru trei ani si o luna, primita de Gica Popescu a zdruncinat din temelii familia fostului mare international.

Gigi Becali, ultimele declaratii in libertate: Scriu o carte de religie, una de sport, muncesc si ies din inchisoare in sase luni

GigiBecali a declarat, marti dimineata, in ultimele minute inainte de a se intoarce la Penitenciarul Poarta Alba, ca in maxim sase luni va iesi din inchisoare, dupa ce va scrie doua carti si va.

Gigi Becali, ultimele declaratii in libertate: Scriu o carte de religie, una de sport, muncesc si ies din inchisoare in sase luni (VIDEO)

GigiBecali a declarat, marti dimineata, in ultimele minute inainte de a se intoarce la Penitenciarul Poarta Alba, ca in maxim sase luni va iesi din inchisoare, dupa ce va scrie doua carti si va.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )