Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Teodor Melescanu: Mesajele lui Frans Timmermans au fost extrem de incurajatoare. Ne-a batut pe umar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Teodor Melescanu: Mesajele lui Frans Timmermans au fost extrem de incurajatoare. Ne-a batut pe umar

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat vineri seara, la Digi24, referitor la avertismentul transmis de vicepresedintele CE, Frans Timmermans, ca el vede partea plina a paharului, spunand ca mesajele oficialului european au fost extrem de incurajatoare privind ridicarea MCV si aderarea la Schengen. continuă pe Hotnews

Melescanu: Mesajele lui Timmermans au fost extrem de incurajatoare. Ne-a batut pe umar

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, vineri, la Digi 24, intrebat cum comenteaza avertismentul vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca el vede partea plina a paharului, spunand ca mesajele oficialului european au fost extrem de incurajatoare privind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) si aderarea la Schengen.

VIDEO Frans Timmermans: Sunt foarte bine informat despre ce se intampla in Romania / Nu e treaba politicienilor sau a membrilor guvernului sa verifice Justitia

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a afirmat joi ca este foarte bine informat despre ceea ce se intampla in Romania le-a spus lui Liviu Dragnea si lui Calin Popescu Tariceanu ca, daca pe viitor vor mai avea impresia ca nu este bine informat, sa il sune direct. Acesta a subliniat ca nu este treaba politicienilor sau au membrilor Guvernului sa verifice justitia, in baza principiului separatiei puterilor in stat.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit in Romania. Tariceanu: A fost finalizat si adoptat proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale

Update10. 15:Frans Timmermans, insotit de Florin Iordache a venit la Comisia speciala pentru Legile Justitiei. Update9. 30:Frans Timmermans a avuto intrevedere cu Calin Popescu.

Presedinta inaltei Curti, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Stie foarte multe despre Justitia din Romania. A mai fost la noidupa adoptarea Ordonantei 13

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a discutat azi si cu sefa Curtii Supreme, care a facut cateva dezvaluiri foarte interesante la finalul intalnirii. Subiectul revocarii Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA a fost deschis chiar de prim-vicepresedintele Comisiei Europene, spune Cristina Tarcea, care a precizat ca a ramas impresionata de cat de multe stie oficialul european despre subiectul Justitiei din Romania.

Guvernul nu vrea sa comunice nimic despre intalnirea dintre Viorica Dancila si Frans Timmermans/ Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu am niciun comentariu

Guvernul nu doreste sa transmita nimic despre intalnirea de joi dintre premierul Viorica Dancila si Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute in urma, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit in Romania. intalniri importante pe tema justitiei

Update10. 15:Frans Timmermans, insotit de Florin Iordache a venit la Comisia speciala pentru Legile Justitiei. Update9. 30:Frans Timmermans a avuto intrevedere cu Calin Popescu.

Frans Timmermans se intalneste joi dimineata cu membri din Comisia pe legile justitiei. Stelian Ion (USR): Ingrijorarile Comisiei Europene au atins, pe buna dreptate, cote maxime

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla in Bucuresti, miercuri si joi, pentru o vizita oficiala, in cadrul careia va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, iar joi dimineata, dupa intalnirea cu liderul PSD, are programata o intalnire si cu membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru legile justitiei. Potrivit deputatului USR Stelian Ion, membru in comisia speciala, intalnirea va avea loc intre 10. 15, iar Timmermans va fi insotit de alte 5 persoane in delegatie.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: I-am spus ca din partea noastra...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca a discutat cu acesta despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, precum si.

Frans Timmermans: Romania ar trebui sa faca parte din Schengen

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi ca Romania este pregatita sa faca parte din spatiul Schengen. intrebat cum vede ridicarea MCV, in contextul in care in cazul.

Mesajul lui Frans Timmermans pentru Romania: Alergati, dar nu in directia gresita

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut astazi un tur de forta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )