Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO TERIFIANT: Cel mai PRAF concurent din istoria Eurovision Romania a aparut anul acesta!

B1 B1,
VIDEO TERIFIANT: Cel mai PRAF concurent din istoria Eurovision Romania a aparut anul acesta!

Concursul muzical Eurovision are rolul de a aduce in atentia publicului nume ale muzicii romanesti care concureaza pentru marele premiu, acela de a reprezenta Romania in finala. continuă pe B1

Si Biserica iese iN STRADA: Sfantul Sinod anunta CEL MAI MARE MARS din istoria Romaniei

Biserica Ortodoxa anunta ca va organiza cel mai mare mars din istoria Romaniei! in urma sedintei de lucru din 9 februarie, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in frunte cu.

Angajatii General Motors din SUA au primit cel mai mare bonus din istoria companiei: 12.000 de dolari

Angajatii General Motors din SUA reprezentati de sindicatul UAW vor primi un bonus record pentru rezultatele financiare din 2016, dupa ce compania a avut in SUA un profit urias de 12 miliarde dolari. GM a avut vanzari record de 166 miliarde dolari in lume, iar in Europa compania a reusit sa mai reduca pierderile cu cateva sute de milioane de dolari.

Cum vor fi decorurile in 2017? Maine se deschide Ambiente, cel mai mare targ din domeniul bunurilor de larg consum pentru casa

Targul Ambiente de la Frankfurt, cel mai mare show expozitional din domeniul bunurilor de larg consum dedicate casei, ce va marca pe parcursul a 5 zile 10-14 februarie 2017), alaturi de numeroase noutati care exprima accentul pus pe inovatie si inspiratia designerilor, tendintele care vor guverna in acest an decorurile de interior. Inovatie vs. Mainstream este una dintre temele pe care le va aborda profesorul Hansjerg Maier-Aichen in celebrele sale tururi ghidate ale targului. Una dintre cele mai importante atractii va fi, fara indoiala, show-ul tendintelor de interior identificate de Style Bureau bora. herke. palmisano pentru anul 2017 si care vor fi prezentate in zona GALERIA.

Rezervele valutare ale Chinei, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat o scadere peste asteptari luna trecuta, situandu-se pentru prima data in ultimii sase ani sub pragul de 3. 000 de miliarde de dolari, in ciuda faptului ca autoritatile de la Beijing incearca sa limiteze iesirile de capital, transmite Reuters.

Cel mai artagos poet din literatura romana. Cum a intrat Macedonski in conflict cu Eminescu, Alecsandri si Caragiale

Cel mai orgolios, intrigant si pus pe cearta contemporan al junimistilor. Asa este prezentat de biografi poetul Alexandru Macedonski, un caz aparte in literatura romana.

UniCredit a lansat cea mai mare emisiune de actiuni din istoria corporatista a Italiei

UniCredit SpA, cea mai mare banca din Italia, a lansat, ieri, o majorare de capital record pentru sectorul corporatist din tara, de 13 miliarde de euro, pe care piata a asteptat-o cu optimism.

Dragnea cere adoptarea OUG 14, care abroga Ordonanta de modificare a codului penal, in cel mai scurt timp: Respingerea este exclusa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, solicita adoptarea OUG 14, care abroga OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala, in cel mai scurt timp permis de procedura parlamentara, se arata intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul Camerei Deputatilor.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Membrii Academiei Romane au initiat cel mai important referendum

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca membrii Academiei Romane au initiat, prin apelul lansat, miercuri, in spatiul public, cel mai important referendum la care atat institutiile, cat si cetatenii sunt chemati sa aleaga din nou, in numele natiunii noastre.

Cel mai batran peste in captivitate, de aproape 100 de ani, a fost eutanasiat (FOTO)

Cel mai batran peste in captivitate, un dipnoi caruia i se spunea Granddad, a fost eutanasiat la 95 de ani din cauza unor probleme de sanatate destul de serioase. Acesta traia in.

Pretul cuprului creste din cauza problemelor de la cele mai mari mine din lume

Pretul futures al curpului a urcat ieri, pe piata londoneza, pana la cel mai ridicat nivel din anul curent, din cauza grevelor si a altor probleme care afecteaza activitatea primelor doua mari mine de cupru din lume, care risca sa reduca oferta mondiala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )