Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Thailanda: Cea mai puternica furtuna tropicala din ultimii 30 de ani a nceput sa loveasca tara n plin sezon turistic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Thailanda: Cea mai puternica furtuna tropicala din ultimii 30 de ani a nceput sa loveasca tara n plin sezon turistic

Autoritatile thailandeze au suspendat circulatia feriboturilor si au inceput evacuarile inaintea furtunii tropicale Pabuk, aceasta urmand sa fie, probabil, cea mai violenta care loveste natiunea asiatica dupa 1989, noteaza Guardian. continuă pe Hotnews

Cine a devenit cea mai puternica femeie din America

Democratii preiau controlul Camerei Reprezentantilor, astazi, dupa ce au castigat mai multe locuri decat republicanii, in noiembrie, in alegerile de la jumatate de mandat . Lidera lor, Nancy Pelosi, va redeveni, astfel, cea mai puternica femeie din America.

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie!

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie! Citeste mai mult pespynews. ro .

Record de VANZARI DACIA pe cea mai mare piata auto din Europa: Incredibil cu cat a crescut PROFITUL producatorilor intr-un singur an!

Daca vanzarile de autoturisme noi in Germania au scazut cu 0,2% anul trecut, la 3,44 milioane de vehicule, Dacia a raportat un avans de 14,5%, la 71. 746 vehicule, arata datele Autoritatii Federale din.

Thailanda se pregateste de furtuna tropicala Pabuk, una dintre cele mai puternice din ultimele decenii

Autoritatile thailandeze au suspendat serviciile de feriboturi si au inceput sa evacueze oamenii din zonele ce vor fi afectate de furtuna tropicala Pabuk, temandu-se ca aceasta ar putea fi cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

VIDEO Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa.

Cea mai sexy bunica in varsta de 50 de ani?

Nicole Murphy, sotia actorului Eddie Murphy, are 50 de ani, cinci copii, nepoti, si arata senzational, chiar mai bine decat femeile mai tinere cu doua decenii. Este, probabil, cea mai sexy bunica de la Hollywood.

Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa, informeaza postul Deutsche Welle.

Care a fost cea mai mare viteza nregistrata de radar pe soselele din tara, n vacanta de Anul Nou

Peste 70 de soferi care conduceau cu viteza excesiva sau sub influenta alcoolului, pe autostrazi, au fost prinsi de politisti in vacanta de sarbatori, 14 dintre ei circuland cu peste 200 de kilometri la ora. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost 226 de kilometri la ora, pe Autostrada A3 Turda-Bors, soferul fiind un cetatean strain.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )