Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

Adevărul Adevărul,
VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

In urma cu cateva ore, in urma unui apel cu presedintele Frantei, premierul Regatului Unit, Theresa May a declarat ca Marea Britanie se va alatura Statelor Unite si Frantei intr-un atac strategic asupra mai multor depozite chimice din Siria, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Theresa May: Atacul din Siria este corect si legal

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a sustinut sambata ca interventia militara din Siria a fost un succes si ca atacurile au fost corecte si legale, conform The Guardian.

Theresa May spune ca atacul asupra Siriei transmite un mesaj clar impotriva armelor chimice. May, criticata de opozitia britanica

Premierul britanic Theresa May a declarat sambata ca atacurile executate in Siria de tara sa, alaturi de Franta si SUA, transmit un mesaj clar impotriva folosirii de arme chimice, relateaza AFP, scrie Agerpres.

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Guvernul britanic ii da unda verde premierului Theresa May sa se alature SUA si Frantei in planuirea unor atacuri militare in Siria

Cabinetul britanic i-a dat joi unda verde premierului Theresa May sa se alature Statelor Unite si Frantei in planuirea unor atacuri militare, ca represalii fata de presupusul atac chimic din weekendul trecut de la Duma, relateaza The Associated Press.

Putin, despre atacul occidentalilor in Siria: O agresiune

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat atacul asupra Siriei lansat de SUA, Marea Britanie si Franta drept o agresiune si a cerut o intrunire a Consiliului de Securitate al ONU.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

SUA si Rusia nu ajung la un acord privind raspunsul la atacul chimic din Siria

Rusia si aliatii occidentali nu au reusit sa ajunga la un compromis privind un raspuns international la atacul chimic din Siria in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, informeaza The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )