Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

B1 B1,
Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br. continuă pe B1

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Guvernul Dancila, reactie CATEGORICA dupa ofensiva din SIRIA! Declaratii de ULTIM MOMENT: Romania sustine si este solidara cu...

In contextul atacului asupra Siriei, lansat de fortele occidentale conduse de SUA, Guvernul Romaniei reitereaza condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime in randul populatiei civile, in te.

Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Presedintele american Donald Trump a salutat atacul de peste noapte asupra Siriei si a sustinut ca a fost executat perfect, scrie The Guardian.

Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Presedintele Klaus Iohannnis afirma, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, ca Romania isi reitereaza condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria, care nu este deloc justificata. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Vor fi consecinte. AMENINTAREA Rusiei dupa atacul SUA si al aliatilor in Siria, din aceasta dimineata

Atacurile din Siria vor avea consecinte, avertizeaza Anatoli Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, precizand ca Statele Unite, Marea Britanie si Franta poarta intreaga responsabilitate pentru aceste.

Reactia lui Adrian Nastase dupa atacul SUA impotriva Siriei

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul SUA si al aliatilor sai, Marea Britanie si Franta asupra unor obiective guvernamentale din Siria. Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot.

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )