Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Traian Basescu il primeste vineri la Cotroceni pe secretarul general al NATO

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu il primeste vineri la Cotroceni pe secretarul general al NATO

Presedintele Traian Basescu il primeste vineri la Palatul Cotroceni pe secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului il va primi pe secretarul general al NATO la Palatul Cotroceni la ora 12:15, urmand ca de la 12:20 Traian Basescu si Anders Fogh Rasmussen sa poarte convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii. La ora 12:45, cei doi vor sustine o declaratie de presa comuna, iar de la ora 13:00 seful statului va oferi un dejun oficial in onoarea secretarului general al NATO. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Rusia doreste federalizarea Ucrainei / Unul dintre obiective urmareste ca teritoriul controlat de Rusia sa ajunga pana la bratul Chilia, vechea frontiera a Romaniei cu URSS

Rusia are doua obiective in Ucraina: federalizarea tarii si impiedicarea alegerilor prezidentiale din 25 mai, a declarat marti presedintele Traian Basescu, dupa ce s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, si cel al Internelor, Gabriel Oprea. Seful statului a apreciat ca Rusia doreste destabilizarea Ucrainei si a inceput sa-si atinga si cel de-al doilea obiectiv, federalizarea si dezmembrarea tarii.

Traian Basescu poate ameninta in voie! Parchetul General ii apara imunitatea

Parchetul General apara imunitatea presedintelui Traian Basescu, dand de inteles ca acesta poate jigni fara sa se ia vreo masura in acest caz. Un comunicat de presa al Parchetului General a anuntat.

Secretarul general al NATO vine in Romania, joi si vineri

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face, joi si vineri, o vizita in Romania, potrivit unui comunicat al Aliantei Nord-Atlantice. Oficialul NATO va fi primit de presedintele Traian Basescu. Totodat.

Secretarul general al NATO vine in Romania, joi si vineri

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face, joi si vineri, o vizita in Romania, potrivit unui comunicat al Aliantei Nord-Atlantice. Oficialul NATO va fi primit de presedintele Traian Basescu,.

Secretarul general al NATO soseste in Romania: Rasmussen se va intalni cu presedintele Basescu si premierul Ponta

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, ajunge joi la Bucuresti. Pe parcursul vizitei sale, are programate intalniri cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, ministrul de Externe Titus.

Traian Basescu, intalnire cu Vlad Filat la Cotroceni: Cei doi au vorbit despre securitate si probleme de la frontiera R. Moldova

Presedintele Traian Basescu l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Vlad Filat, fost prim-ministru al Republicii Moldova si presedinte al Partidului Liberal-Democrat din Moldova, cu care a discutat despre.

Traian Basescu il invita pe Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu l-a invitat marti pe premierul Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu a vorbit cu adjuncta directorului CIA, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a purtat discutii, luni, la Palatul Cotroceni, cu adjuncta directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines, in cadrul intalnirii fiind discutate situatia din.

Traian Basescu, declaratii de presa incepand cu ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va face o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18. Seful statului s-a intalnit, astazi, la Cotroceni cu Victor Ponta, in contextul solicitarii premierului privind convocarea CSAT.

Traian Basescu: Cerem categoric ca minoritatea romana din Ucraina sa se bucure de aceleasi drepturi ca minoritatea rusa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, de la Cotroceni, ca in eventualitatea in care Guvernul de la Kiev stabileste prin negocierile cu minoritatea rusa din tar, o linie privind pastrarea limbii, culturii si tpresei, Romania cere categoric ca de aceleasi drepturi sa se bucure si minoritatea romana din Ucraina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )