Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu a vorbit cu adjuncta directorului CIA, la Palatul Cotroceni

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a vorbit cu adjuncta directorului CIA, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a purtat discutii, luni, la Palatul Cotroceni, cu adjuncta directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines, in cadrul intalnirii fiind discutate situatia din. continuă pe B1

Basescu s-a intalnit cu adjuncta directorului CIA: SUA doresc sa isi faca obligatiile de partener

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni, la Palatul Cotroceni, cu adjuncta directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines.

Adjuncta directorului CIA s-a intalnit cu Basescu si Ponta: SUA doresc sa isi respecte obligatiile de partener

Adjuncta directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines, s-a intalnit luni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu, invitat la Digi 24, de la 17.30. Cum raspunde amenintarilor lui Rogozin

Presedintele Traian Basescu este invitat, incepand cu ora 17. 30, la postul Digi 24, unde va raspunde afirmatiilor facute de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Presedintele Traian Basescu, dupa amenintarile lui Rogozin: Vizita lui Ponta in Rusia ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Digi 24, ca amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin au fost, probabil, proferate sub influenta alcoolului si a avertizat ca, in acest context, o potentiala vizita a premierului Victor Ponta in Federatia Rusa ar fi nepotrivita.

Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Care este pozitia Romaniei fata de atacul lansat de vicepremierul rus Dmitri Rogozin si cum reactioneaza presedintele in fata provocarilor premierului Victor Ponta? Traian Basescu va raspunde, luni, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, acestor intrebari, intr-o discutie cu Dan Marinescu redactor-sef) si Liviu Iolu jurnalist).

Victor Ponta s-a intalnit cu Avril Haines, adjunct al directorului CIA

Premierul Victor Ponta a primit-o luni, 12 mai, la Palatul Victoria, pe adjunctul directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines. Cu acest prilej s-au discutat aspecte ale evolutiilor din regiune si a fost evidentiata excelenta colaborare intre serviciile de informatii din Romania si SUA, informeaza Guvernul. Si presedintele Traian Basescu s-a intilnit luni dimineata cu adjunctul sefului CIA.

Directorul SRI a avut o intrevedere cu adjuncta directorului CIA

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a avut o intrevedere, luni, cu directorul adjunct al Agentiei Centrale de Informatii CIA) a Statelor Unite ale Americii, Avril Haines. Potrivit unui.

Presedintele Traian Basescu: Rusia ne poate ridiculiza. UE nu poate dobori avioane cu persoane interzise

Presedintele Traian Basescu avertizeaza ca interdictiile aplicate de UE celor 40 de oficiali rusi nu ar trebui sa se extinda si pentru spatiul aerian.

VIDEO Presedintele Traian Basescu: Rusia ne poate ridiculiza. UE nu poate dobori avioane cu persoane interzise

Presedintele Traian Basescu avertizeaza ca interdictiile aplicate de UE celor 40 de oficiali rusi nu ar trebui sa se extinda si pentru spatiul aerian.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )