Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Trei autovehicule, implicate intr-un accident la Posta Calnau. Patru persoane au fost transportate la spital

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trei autovehicule, implicate intr-un accident la Posta Calnau. Patru persoane au fost transportate la spital

Patru persoane au fost ranite si trei masini au fost avariate, intr-un accident rutier produs miercuri pe E85, la Posta Calnau. Soferul unei autoutilitare, un tanar de 25 ani, care circula pe DJ 220, nu s-ar fi asigurat la iesirea pe soseaua europeana, intrand in coliziune cu un Mercedes care circula regulamentar spre Ramnicu Sarat. Din impact, masina a fost proiectata intr-o alta duba de pe celalalt sens de mers. continuă pe Adevărul

Om de afaceri din Buzau, implicat intr-un accident rutier. A ajuns cu masina intr-un santier, dupa ce a pierdut controlul volanului

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier usor in giratoriul din dreptul cartierului Orizont. Patronul grupului RomplastRecomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordura dupa care a intrat cu autovehiculul in gardul santierului din apropiere, unde se aflau cativa muncitori.

Unul dintre protagonistii serialului Ice Road Truckers, produs de History, a murit intr-un accident de avion

Darrell Ward, unul dintre protagonistii serialului Ice Road Truckers, produs de postul de televiziune History, a murit intr-un accident de avion la varsta de 52 de ani, informeaza bbc. com.

Patru romani, implicati intr-un accident in Bulgaria

Patru romaniranitiau fost raniti intr-unaccidentrutier produs in Bulgaria. Ei vor fi preluati, duminica, de un echipajSMURDsi transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Patru romani raniti in Bulgaria, intr-un accident rutier. Vor fi adusi in tara cu o ambulanta SMURD

Patru romani, cu varste intre 15 si 47 ani, au fost victimele unui accident rutier produs in Bulgaria, in dimineata de duminica, 28 august. O ambulanta SMURD a fost trimisa la Varna pentru a prelua ranitii si a-i aduce in tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )