Libnet.ro
UNICEF

06:45

Om de afaceri din Buzau, implicat intr-un accident rutier. A ajuns cu masina intr-un santier, dupa ce a pierdut controlul volanului

Adevărul Adevărul,
Om de afaceri din Buzau, implicat intr-un accident rutier. A ajuns cu masina intr-un santier, dupa ce a pierdut controlul volanului

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier usor in giratoriul din dreptul cartierului Orizont. Patronul grupului RomplastRecomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordura dupa care a intrat cu autovehiculul in gardul santierului din apropiere, unde se aflau cativa muncitori. continuă pe Adevărul

Patru romani raniti in Bulgaria, intr-un accident rutier. Vor fi adusi in tara cu o ambulanta SMURD

Patru romani, cu varste intre 15 si 47 ani, au fost victimele unui accident rutier produs in Bulgaria, in dimineata de duminica, 28 august. O ambulanta SMURD a fost trimisa la Varna pentru a prelua ranitii si a-i aduce in tara.

Un cunoscut cantaret, implicat intr-un accident aviatic

J Balvin, un star al muzicii reggaeton, a scapat nevatamat dupa ce un avion privat de mici dimensiuni la bordul caruia se afla artistul columbian s-a prabusit, vineri, in Bahamas, informeaza.

VIDEO Trei autovehicule, implicate intr-un accident la Posta Calnau. Patru persoane au fost transportate la spital

Patru persoane au fost ranite si trei masini au fost avariate, intr-un accident rutier produs miercuri pe E85, la Posta Calnau. Soferul unei autoutilitare, un tanar de 25 ani, care circula pe DJ 220, nu s-ar fi asigurat la iesirea pe soseaua europeana, intrand in coliziune cu un Mercedes care circula regulamentar spre Ramnicu Sarat. Din impact, masina a fost proiectata intr-o alta duba de pe celalalt sens de mers.

Controversa in SUA. Actorul Leonardo diCaprio, implicat intr-un scandal financiar, anuleaza strangerea de fonduri pentru Hillary Clinton

Actorul Leonardo DiCaprio ar fi implicat intr-unul din cele mai mari scandaluri financiare ale secolului, conform dezvaluirilor din cotidianul elvetian Le Temps, preluat de 7sur7. be. in urma controversei, el a anulat o strangere de fonduri pentru Hillary Clinton, candidata la presedintia Statelor Unite, scrie Agerpres.

Una dintre consilierele lui Hillary Clinton si-a anuntat divortul: Sotul Humei Abedin, implicat intr-un scandal sexual

Una dintre cele mai importante consiliere ale lui Hillary Clinton, camndidatul democrat la presedintia SUA, divorteaaza de sotul sau, implicat intr-un scandal sexual, informeaza Reuters. Huma Abedin a.

Unul dintre protagonistii serialului Ice Road Truckers, produs de History, a murit intr-un accident de avion

Darrell Ward, unul dintre protagonistii serialului Ice Road Truckers, produs de postul de televiziune History, a murit intr-un accident de avion la varsta de 52 de ani, informeaza bbc. com.

Oamenii de afaceri din Kuweit vor sa investeasca 3 milioane de euro intr-un abator la Brasov

O delegatie a oamenilor de afaceri condusa din Kuweit de un reprezentat al Ministerului Agriculturii din Kuweit, Mohamed Alazmi, s-a intalnit astazi cu reprezentantii Primariei si ai Zonei Metropolitane Brasov, in cadrul unei vizite de prospectare a oportunitatilor de afaceri din zona noastra.

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier. Traficul pe Soseaua de Centura este ingreunat

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe Soseaua de Centura a Capitalei. La fata locului au intervenit echipaje SMURD cu echipamente de descarcerare, din cauza ca una dintre victime a ramas blocata in masina, arata News. ro. Traficul este ingreunat la intersectia cu Autostrada Soarelui.

Patru romani, implicati intr-un accident in Bulgaria

Patru romaniranitiau fost raniti intr-unaccidentrutier produs in Bulgaria. Ei vor fi preluati, duminica, de un echipajSMURDsi transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )