Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO A treia zi de proteste fata de legea carantinei in Piata Victoriei: Jos dictatura

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A treia zi de proteste fata de legea carantinei in Piata Victoriei: Jos dictatura

Cateva zeci de persoane s-au strans din nou marti in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. Protestatarii au bannere cu mesajul Nu ne temem de bau-bau. Covid sau gripa? si striga Jos dictatura. continuă pe Hotnews

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de legea carantinei. Participantii nu poarta masti

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. Participantii care initial s-au adunat pe trotuar au mers in mijlocul Pietei. Oamenii nu poarta masti de protectie si nu respecta regulile de distantare sociala. Jandarmerie: 13 amenzi date la protestul din Piata Victoriei.

VIDEO Un nou protest in Piata Victoriei fata de legea carantinei: Nu suntem cobai pentru guturai

Unii cu cruci in maini, in timp ce altii au venit cu copiii, zeci de persoane s-au adunat din nou, luni, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. Oamenii nu poarta masca si nu respecta distantarea fizica.

CORONAVIRUS |Mugur Mihaescu, criticat pentru participarea la mitingul din Piata Victoriei (VIDEO)

Mugur Mihaescu, cunoscut pentru interpretarea personajului Garcea din Vacanta Mare, a participat, duminica, la mitingul din Piata Victoriei, organizat pentru a manifesta fata de legea carantinei impusa in.

Doi protestatari din Piata Victoriei, dusi la audieri si sanctionati (Jandarmeria)

Doua persoane care participau la protestul fata de legea carantinei, din Piata Victoriei, au fost duse la sectia de politie si sanctionate, dupa ce au refuzat sa se legitimeze, a anuntat Jandarmeria Bucuresti.

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, scandand impotriva legii privind carantinarea

Cateva zeci de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei.

NEWS ALERT Protest in Piata Victoriei. Sute de manifestanti scandeaza fata de legea carantinarii (VIDEO)

Sute de persoane s-au adunat duminica seara in Piata Victoriei din Capitala pentru a manifesta fata de legea carantinei impusa in contextul pandemiei declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, care a ge.

Barna ii raspunde lui Orban si acuza fake news-ul privind participarea sa la proteste: Dupa intalnirea cu premierul, am traversat Piata Victoriei spre casa pentru placerea unei plimbari

Liderul USR, Dan Barna, spune ca nu a fost la protestul din Piata Victoriei pentru ca nu avea ce sa caute acolo, in conditiile in care nu impartaseste in niciun fel convingerile celor care au iesit duminica in strada demonstrand impotriva legii carantinei. Acuzat de unele publicatii si de premierul Orban ca ar fi participat la eveniment, Barna explica faptul ca s-a intalnit cu seful Executivului, dupa care a decis sa mearga pe jos pana acasa.

Violente la protestul din Piata Victoriei! Mai multi manifestanti au fost retinuti, dupa ce i-au agresat pe jandarmi

Protestatarii care contesta masurile de prevenire a raspandirii COVID-19, dar si noua lege a carantinei, s-au adunat din nou in Piata Victoriei. Pentru ca nu respecta distantarea sociala si nu poarta masti de protectie, jandarmii au incercat sa ii disperseze, moment in care cativa manifestanti au sarit la bataie. Cel putin doua persoane au fost retinute de fortele de ordine.

Marcel Ciolacu: Legea carantinei si izolarii nu va fi votata in Senat pana cand premierul si ministrul Sanatatii nu vor veni in Parlament sa lamureasca toate aspectele Replica Guvernului (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca legea carantinei si izolarii este o lege proasta si nu va fi votata de Senat pana.

Ciolacu: Nu votam legea carantinei pana nu vine Orban in Senat. Iohannis m-a dezamagit

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat luni la finalul sedintei CEx a partidului ca social-democratii au decis sa nu voteze legea carantinei. Acesta a motivat ca legea este proasta si s-a declarat dezamagit fata de presedintele Klaus Iohannis pe motiv ca nu a chemat fortele poitice la discutii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )