Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Trump: Acordul Brexit al premierului Theresa May pare o afacere foarte buna pentru Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trump: Acordul Brexit al premierului Theresa May pare o afacere foarte buna pentru Uniunea Europeana

Presedintele american Donald Trump a aplicat o lovitura dura sperantelor premierului britanic Theresa May de a trece proiectul Brexit prin parlament, spunand ca acordul pare o afacere foarte buna pentru UE, ce ar impiedica schimburile comerciale dintre Regatul Unit si SUA. continuă pe Adevărul

Scrisoare deschisa a premierului Theresa May catre poporul britanic pentru sprijinirea acordului privind Brexitul

Premierul Theresa May le-a cerut britanicilor, intr-o scrisoare deschisa, sa sustina Acordul privind Brexit, aprobat, duminica, de liderii Uniunii Europene, chiar daca multi politicieni au anuntat ca nu o vor face, scrie BBC.

El Mundo: Scenariile posibile dupa acordul Brexit

Dupa semnarea Acordului Brexit intre Theresa May si Cei 27, mingea se afla in terenul parlamentului britanic, unde se prevede un vot semnificativ care poate distruge planurile premierului de a finaliza Brexit-ul pe 29 martie 2019. Peste 80 de deputati conservatori si cei 10 deputati unionisti care garanteaza majoritatea au anticipat ca vor vota impotriva cand va veni momentul. Theresa May are timp pana pe 11 decembrie sa incerce sa-si convinga deputatii din partidul sau sau sa convinga suficienti deputati laburisti pentru a compensa pierderile, ceea ce este foarte putin probabil. Premierul are in continuare niste asi in maneca in caz de blocada parlamentara, dar totul este posibil in urmatoarele luni, inclusiv o motiune de neincredere, o convocare la alegeri anticipate sau chiar un al doilea referendum al UE, scrie EL Mundo, citat de Rador.

ANALIZA: Acordul Brexit actual - scaderi anuale de 3,9% economiei britanice

Acordul de Brexit negociat de guvernul premierului britanic Theresa May ar saraci Marea Britanie cu 100 de miliarde de lire pe an si ar determina o scadere a valorii economiei britanice de 3,9% pe an, pana in 2030, indica o analiza independenta citata astazi de Press Association.

Brexit Scrisoarea lui May catre britanici: Premierul le cere sa o sustina nainte ca liderii UE sa aprobe acordul care oficializeaza divortul de Regatul Unit

Theresa May a transmis publicului britanic o scrisoare deschisa in care cere sustinere pentru acordul iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, cu doar cateva ore inainte ca liderii europeni sa aprobe documentul in cadrul reuniunii extraordinare de duminica.

Acordul pentru Brexit.Donald Trump ii taie aripile Theresei May

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a dat o lovitura neasteptata sefei Executivului de la Londra, Theresa May. Seful Casei Albe a criticat acordul divortului dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana exact in momentul in care premierul britanic face eforturi sustinute pentru a-si convinge propria tara ca intelegerea cu Bruxelles-ul incheiata duminica este avantajoasa.

Theresa May a facut ANUNTUL: Cand va fi supus votului din Parlament acordul privind Brexitul. Dezbaterile vor dura 5 zile!

Acordul privind Brexitul va fi supus votului in Parlamentul britanic pe 11 decembrie, conform unei copii a programului postata pe Twitter de un reporter al publicatiei Business Insider. in programul trimis catre.

Premierul Theresa May si liderii UE, ultimele pregatiri pentru summit-ul pe tema Brexit-ului. Ce contine proiectul declaratiei comune

Premierul Marii Britanii se intoarce sambata seara la Bruxelles inainte de summitul crucial pentru Brexit, programat duminica, pentru ultimele ajustari. Asta, in contextul in care premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a amenintat ca se va opune acordului daca textul nu este amendat in privinta statutului Gibraltarului, aflat sub administratie britanica dar revendicata de Madrid, relateaza AFP.

Brexit: Theresa May, ntlnire cu Juncker si Donald Tusk, pentru ultimele ajustari nainte de summitul de duminica / Spania ameninta ca va bloca summitul

Liderul britanic se intoarce sambata seara la Bruxelles inainte de summitul crucial pentru Brexit, programat duminica, pentru ultimele ajustari. Asta, in contextul in care premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a amenintat ca se va opune acordului daca textul nu este amendat in privinta statutului Gibraltarului, aflat sub administratie britanica dar revendicata de Madrid, relateaza AFP.

Tensiuni intre Londra si Washington dupa BREXIT! Trump: Acordul pune piedici in comertul dintre SUA si Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a criticat acordul privind Brexit, incheiat intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, afirmand ca aceasta intelegere va pune piedici in calea comertului dintre Statele.

LOVITURA DE TEATRU pentru acordul Brexit? Dupa ce s-a inteles cu UE, Marea Britanie ar putea respinge intelegerea in Parlament

Acum ca liderii Uniunii Europene s-au inteles asupra acordului privind Brexit, in summit-ul extraordinar de duminica, la Bruxelles, mai ramane doar ca parlamentarii din Marea Britanie sa-si dea votul sau nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )