Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Trump, declaratii dupa atacurile asupra bazelor americane din Irak: Fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar Iranul pare sa se retraga

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trump, declaratii dupa atacurile asupra bazelor americane din Irak: Fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar Iranul pare sa se retraga

Presedintele american Donald Trump a declarat, in cadrul unui discurs sustinut miercuri, la Casa Alba, ca nu exista militari americani care au murit in atacul de marti seara al Iranului asupra bazelor americane din Irak, subliniind ca fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar ca Iranul pare sa se retraga. continuă pe Adevărul

VIDEO Primele imagini cu atacul asupra bazelor americane, date publicitatii de Iran. Gardienii Revolutiei spun ca vor mai lovi si alte tinte

Iranul a dat publicitatii primele imagini cu atacul asupra bazelor americane, date publicitatii de Iran. Gardienii Revolutiei a lansat, la primele ore ale zilei de miercuri, atacuri cu rachete asupra fortelor conduse de SUA in Irak, ca represalii pentru atacul SUA cu drona asupra unui comandant iranian a carui ucidere a starnit temeri privind un razboi mai amplu in Orientul Mijlociu.

Presedintele si premierul Irakului condamna cu retinere atacul iranian asupra bazelor americane

Presedintele si seful parlamentului din Irak au condamnat miercuri in declaratii separate, dar ambel.

Ce se va intampla daca SUA vor reactiona dupa atacul cu rachete asupra bazelor americane

Iranul a declansat miercuri riposta impotriva Statelor Unite lansand rachete asupra a doua baze militare din Irak unde stationeaza soldati americani.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Reactia lui Trump la atacurile Iranului cu rachete: Pana acum, totul e bine!

Presedintele american Donald Trump a reactionat rapid dupa atacurile Iranului cu rachete balistice asupra bazelor americane din Irak.

Irakul stia de atacul iranian asupra bazelor americane din teritoriul sau

Premierul irakian Adel Abdul Mahdi a primit un mesaj verbal din partea Iranului in care a fost insti.

Prima reactie a europenilor dupa atacul iranienilor asupra bazelor americane din Irak. Ce a transmis MAE roman

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a descris atacul de razbunare al Iranului asupra a doua baze din Irak unde stationeaza militari americani drept un alt exemplu de escaladare si amplificare a confruntarii, scrie AFP. Ministerul Roman de Externe a transmis ca atacul Iranului de azi poate deteriora grav situatia din zona.

Bursa de la Tokyo in cadere si pretul petrolului in crestere, dupa atacurile lansate de Iran

Bursele asiatice inregistrau miercuri scaderi semnificative, victime ale escaladarii tensiunilor dintre Iran si SUA, dupa atacurile ce au implicat 15 rachete lansate de Teheran asupra unor tinte americane din Irak, care au determinat de asemenea o crestere a cotatiei petrolului, transmite AFP.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran si Statele Unite: Aceste imagini sunt infricosatoare

Adrian Ursu a vorbit despre atacurile cu rachete ale Iranului asupra bazelor americane din Irak. Este vorba despre doua baze americane din Irak, atacate cu zece rachete balistice lansate de pe teritoriu iranian in aceasta noapte, chiar la ora la care generalul Soleimani a fost ucis zilele trecute. Din fericire, nu au fost anuntate victime pana la aceasta ora, insa atacul risca sa porneasca un adevarat razboi intre Iran si Statele Unite ale Americii. Pentagonul a confirmat atacurile, iar Donald Trump este asteptat sa faca un anunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )