Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Trupa U2 a lansat un nou single, dupa o pauza de trei ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trupa U2 a lansat un nou single, dupa o pauza de trei ani

Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza, melodia aparand pe coloana sonora a filmului biografic Mandela: Long Walk To Freedom. continuă pe Adevărul

Trupa U2 lanseaza un nou single, dupa o pauza de trei ani. Si vor veni in Romania?

Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza. Melodia apare pe coloana sonora a filmului biografic Mandela: Long Walk To Freedom, informeaza nme. com, potrivit Mediafax .

Kings of Leon lanseaza un nou single Temple!

Compus de Caleb Followill, Nathan Followill, Jared Followill si Matthew Followil, trackul Temple a fost de curand confirmat ca fiind cel de-al doilea single oficial si cel de-al treilea per total extras de pe recentul album al formatiei, intitulat Mechanical Bull. Temple, care va fi lansata pe iTunes in noiembrie, este compusa in stilul inconfundabil .

HOT! Jessie J lanseaza un nou single de pe albumul Alive Thunder!

La aproximativ o luna de la lansarea noului sau material de studio, Jessie J a anuntat pe 18 octombrie pe pagina de Twitter faptul ca trackul Thunder va fi extras ca single oficial, al treilea de pe albumul Alive. Urmatorul meu single in UK este Thunder thunder thuuuuunddddeeeerrr!!!!!, a postat Jessie J pe reteaua de .

Lady Gaga va lansa un nou single promotional pe 4 noiembrie Dope!

Cunoscut anterior sub titlul I Wanna Be With You, noul track a fost interpretat live in premiera pe 1 septembrie la iTunes Festival din Londra. Pe patru noiembrie Lady Gaga isi va lansa noul single promotional pe iTunes. Dope a fost compusa in colaborare cu DJ White Shadow, producatorul piesei fiind legendarul Rick Rubin. Lansarea .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )