Libnet.ro
UNICEF

09:31

Lady Gaga va lansa un nou single promotional pe 4 noiembrie Dope!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga va lansa un nou single promotional pe 4 noiembrie Dope!

Cunoscut anterior sub titlul I Wanna Be With You, noul track a fost interpretat live in premiera pe 1 septembrie la iTunes Festival din Londra. Pe patru noiembrie Lady Gaga isi va lansa noul single promotional pe iTunes. Dope a fost compusa in colaborare cu DJ White Shadow, producatorul piesei fiind legendarul Rick Rubin. Lansarea . continuă pe Devorator Monden

Pink va lansa un nou single Are We All We Are!

A trecut mai bine de un an de la lansarea albumului The Truth About Love, insa se pare ca Pink nu are de gand sa il lase deoparte prea devreme si continua sa extraga noi single-uri de pe acesta. Dupa recentul Walk Of Shame, lansat insa doar in Australia, talentata cantareata a decis ca este .

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa G.U.Y.!

Prescurtare de la Girl Under You, aceasta piesa este unul dintre trackurile incluse pe viitorul album al cantaretei, ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. In urma cu doar cateva ore excentrica Gaga a postat pe contul sau de Youtube un scurt fragment din piesa G. Desi avem parte de putin peste 10 secunde .

Britney Spears si Lady Gaga, o posibila colaborare inclusa pe albumul Britney Jean?!

Zvonul, care a creat valva in randul fanilor celor doua artiste, a luat nastere in urma unui raspuns de-al lui will. am la o postare de pe Twitter a lui Lady Gaga. Conform speculatiilor, Britney Spears si Lady Gaga ar fi inregistrat impreuna o piesa care se pare ca ar urma sa fie inclusa in tracklistul .

Lady Gaga: ARTPOP este albumul mileniului!

Afirmatia, facuta in gluma de altfel, a fost postata pe 15 octombrie pe contul de Twitter al lui Lady Gaga, artista precizand ca tocmai primise o versiune finala masterizata a albumului ARTPOP. O copie masterizata a albumului ARTPOP tocmai mi-a fost livrata. Ajutor, este reala. Nu imi vine sa cred, a postat excentrica cantareata. Am .

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa in colaborare cu R. Kelly Do What U Want!

Dupa ce zilele trecute ne-a starnit si mai mult interesul dupa ce a dezvaluit un fragment din trackul G. , excentrica artista pare a nu mai avea rabdare si incepe sa posteze online din ce in ce mai multe fragmente din noile sale piese. Cea mai recenta pe aceasta lista este piesa Do What U Want .

Beyonce va reveni cu un nou single in decembrie?!

Asa se pare daca e sa ne luam dupa zvonurile care au luat nastere in ultima perioada si continua sa se inteteasca. Conform speculatiilor, inceputul lunii decembrie ar urma sa ne faca cunostinta cu un nou single marca Beyonce extras de pe viitorul sau material de studio ce este asteptat sa se lanseze in decursul .

Fresh! Anya si Matteo lanseaza un nou single, In ochii mei!

Anya si Matteo lanseaza astazi un nou single, In ochii mei, o melodie de dragoste, ce promite sa devina rapid hit! Piesa a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays, iar la scrierea textului a participat si Matteo. Mesajul melodiei este unul simplu, dar emotionant: Ochii transmit foarte mult: lumina, caldura, dragoste. Nu degeaba .

Fresh! The Fray revin si lanseaza un nou single Love Dont Lie!

Rockerii originari din Denver nu au stat degeaba in ultimul an! Desi in februarie 2012 si-au lansat cel de-al treilea material discografic, iata ca solistul Isaac Slade si colegii sai au lucrat de zor la un viitor album care este asteptat sa apara la inceputul anului 2014. Dovada acestui fapt este reprezentata de lansarea unui .

Trupa ONE lanseaza un nou single, Till the end of time by Play and Win

Criss si Vlad continua seria surprizelor pentru fanii lor! La doar o saptamana dupa ce trupa ONE si-a facut blog, oneband. ro, special pentru a tine legatura cu prietenii din toata tara, si la nici o luna de cand au anuntat ca vor pleca intr-un turneu national de amploare, Criss si Vlad revin cu un nou .

Fresh! McFly revin si lanseaza un nou single Love Is On The Radio!

Formatia rock britanica anunta, prin lansarea noului single, si revenirea in atentia publicului cu un viitor material care este asteptat sa apara pe piata in decursul anului 2014, titlul acestuia nefiind inca dezvaluit. Versiunea de studio a piesei Love Is On The Radio a fost difuzata acum o zi in cadrul unei emisiuni de la .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )