Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Tudor Chirila, indemn la vot inaintea turului doi al prezidentialelor. Cu cine voteaza artistul duminica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tudor Chirila, indemn la vot inaintea turului doi al prezidentialelor. Cu cine voteaza artistul duminica

Tudor Chirila ii indeamna pe romani sa iasa la vot duminica, in turul doi al alegerilor prezidentiale, sustinand intr-un mesaj video pe Facebook ca acesta este un exercitiu democratic, indiferent cine sunt candidatii. continuă pe Hotnews

Razboiul dezbaterilor, cu doar cinci zile inaintea turului II al alegerilor. Radu Tudor, dezvaluiri despre intalnirea cu Iohannis

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se bat in dezbateri, cu doar cinci zile inaintea turului doi al alegerilor. Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune.

Dezbaterea lui Iohannis, inaintea turului II. Lista jurnalistilor care vor participa si ii vor pune intrebari presedintelui Dancila nu exclude sa mearga, Iohannis spune ca nu o primeste

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, seful statului, candidat PNL, va raspunde intrebarilor a noua jurnalisti si formatori de opinie. Dezbaterea este gazduita de SNSPA.

Pe cine va pune stampila Tudor Chirila la alegerile prezidentiale. Alegere surprinzatoare

Tudor Chirila a dezvaluit cu cine va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cum era de asteptat, juratul de la Vocea Romaniei a anuntat ca va pune stampila pe Klaus Iohannis. intr-o interventie live pe contul personal de Facebook, artistul a mentionat motivele pentru care il va vota pe candidatul PNL. Tudor Chirila: Eu .

Tudor Chirila, imagine rara alaturi de tatal sau. Ce a dezvaluit juratul PRO TV, la 20 de ani de la moartea acestuia

Tudor Chirila a postat un mesaj cat se poate de plin de semnificatie, prin care a dorit sa marcheze un moment foarte trist din viata sa. Mai exact, s-au implinit 20 de ani de la moartea tatalui sau, iar juratul de la PRO TV le-a aratat fanilor de pe Facebook si o imagine rara, in .

Tudor Chirila: Eu nu musc momeala ca Dancila a meditat pe gratis. Halal, social democratie. Halal, Romania educata

Tudor Chirila, unul dintre cei mai vocali protestatari rezist, ii indeamnape romani sasemneze petitia pentrupactul pentru Educatie, afirmand ca el nu musca momealaca Dancila a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )