Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pe cine va pune stampila Tudor Chirila la alegerile prezidentiale. Alegere surprinzatoare

Playtech Playtech,
Pe cine va pune stampila Tudor Chirila la alegerile prezidentiale. Alegere surprinzatoare

Tudor Chirila a dezvaluit cu cine va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cum era de asteptat, juratul de la Vocea Romaniei a anuntat ca va pune stampila pe Klaus Iohannis. intr-o interventie live pe contul personal de Facebook, artistul a mentionat motivele pentru care il va vota pe candidatul PNL. Tudor Chirila: Eu . continuă pe Playtech

VIDEO Cum caracterizeaza Tudor Chirila electoratul PSD si ce intrebare i-ar pune Vioricai Dancila

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a vorbit despre turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ce va avea loc pe 24 noiembrie, si a indemnat romanii sa iasa la vot, fiind de parere ca boicotul nu reprezinta in niciun caz o solutie. Artistul a facut si o caracterizare a votantilor PSD si a dezvaluit ce ar intreba-o pe Viorica Dancila daca ar avea sansa.

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp .

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

CTP, invitat la dezbatarea pe care Iohannis o va sustine inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

CTP, invitat la dezbatarea pe care o va sustine Iohannis inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in Aula Carol I, de la Biblioteca Centrala Universitara. La dezbatere vor fi prezenti jurnalisti de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisa, precum si analisti si politologi. Printre jurnalistii invitati se .

Vasile Dincu, IRES, la Digi 24: Dan Barna a fost peste partid la alegerile prezidentiale Am vazut cum s-a prabusit dupa ancheta Rise

Dan Barna s-a situat peste partid la alegerile prezidentiale de saptamana trecuta - este concluzia surprinzatoare a sociologului Vasile Dincu, care a realizat exit poll-ul IRES in seara alegerilor. Invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24, Dincu spune ca, potrivit masuratorilor IRES, intentia de vot a partidului in ziua dinaintea alegerilor era de 10%, iar cea a lui Dan Barna ajungea la 15 procente. Dincu mai spune ca Barna s-a prabusit dupa ancheta Rise Project cand care era la 17-18% si cu posibilitati sa creasca.

Tudor Chirila le-a pasat o concurenta celorlalti antrenori in a treia runda de eliminari de la Vocea Romaniei

Trei noi runde de knockout-uri au avut loc vineri seara la Vocea Romaniei. Antrenorii au ales piese complexe pentru concurentii din echipele lor, si au lucrat alaturi de ei pentru a pune in scena momente memorabile. Toti au demonstrat ca merita sa fie in competitie, insa numai patru merg in etapa urmatoare, una dintre concurente fiind salvata de Irina.

Intram in ultima saptamana a campaniei pentru alegerile prezidentiale

Am deplans si eu, si altii faptul ca am avut o campanie electorala pentru alegerile prezidentiala terna, cvasi-inexistenta, practic fara istoric.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )