Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Turul Frantei: Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Frantei: Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a

Norvegianul Edvald Boasson Hagen a castigat etapa a 19-a, cea mai lunga a Turului Frantei 2017, disputata intre localitatile Embrun si Salon-de-Provence, pe distanta de 222,5 kilometri. Rutierul echipei Dimension Data a fost urmat de Nikias Arndt Sunweb) si Jens Keukeleire Orica- Scott). Lider in clasamentul general este in continuare britanicul Christopher Froome Sky). continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Warren Barguil a castigat etapa a 18-a; Chris Froome se mentine tricou galben

Etapa cu numarul 18 din Turul Frantei, dintre Briancon si Col d'Izoard, desfasurata pe o distanta totala de 179,5 kilometri, a fost castigata de francezul Warren Barguil Team Sunweb), dupa 04h 40' 33'. Britanicul Chris Froome ramane liderul clasamentului general.

VIDEO Turul Frantei: Australianul Michael Matthews a castigat etapa a 16-a; Chris Froome ramane lider

Ciclistul australian al echipei Sunweb, Michael Matthews, a castigat, marti, etapa a 16-a a Turului Frantei, disputata intre localitatile Le Puy-en-Velay si Romans-sur-Isere, pe distanta a 165 de kilometri, informeaza L'Equipe.

Turul Frantei: Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo) a castigat etapa a 17-a/ Chris Froome si-a marit avansul fata de urmaritori

Miercuri, Turul Frantei a avut parte de o etapa regina, care a trecut printre altele prin catarari importante precum Col de la Croix de Fer, Col du Telegraphe sau Col du Galibier. Invingator a fost Primoz Roglic LottoNL-Jumbo), cel care a trecut linia de sosire la peste cinci ore de la start. Runda a avut loc intre La Mure si Serre Chevalier, pe o distanta totala de 183 de kilometri. Marele perdant al zilei a fost Fabio Aru Astana), cel care a pierdut secunde pretioase si care a cazut de pe doi pana pe patru in clasamentul general. Tricou galben se mentine Chris Froome Sky), britanicul marindu-si avansul fata de urmaritori. Se actualizeaza.

Froome ramane in galben dupa ultima etapa de munte din Turul Frantei

Finalul programat pe catararea Izoard din masivul Alpilor in etapa a 18-a din Turul Frantei nu a produs cutremurul asteptat in clasamentul general.

Schimbare pe podium in Turul Frantei dupa prima etapa din Alpi

Etapa a 17-a din Turul Frantei, cu treceri peste trei catarari monstruoase printre care si temuta Galibier, a fost castigata de slovenul Primoz Roglic dupa un atac solitar in urcare.

Cum arata picioarele unui sportiv din Turul Frantei. Poza care a starnit controverse pe internet - FOTO

Un ciclist de la Turul Frantei a postat pe contul de Instagram o poza cu picioarele sale bine lucrate si vascularizate, insa a starnit si reactii negative. Polonezul Pawel Poljanski a demonstrat.

N-AI MAI VAZUT ASA CEVA: Cum arata gambele unui CICLIST de la Turul Frantei!!

Arse de soare, incordate, cu venele pulsande. Imaginea gambelor unuia din concurentii la Turul Frantei, ajuns la cea de-a 16-a etapa, a impresionat lumea intreaga. Este vorba de polonezul Pawel.

Australianul Michael Matthews castiga etapa a 16-a din Turul Frantei

Turul Frantei s-a reluat marti dupa a doua si ultima zi de pauza cu o etapa de tranzitie intre Masivul Central si Alpi in lungime de 165 de kilometri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )