Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Turul Frantei: Tadej Pogacar (UAE) a castigat competitia Sam Bennett (Quick-Step), victorie in ultima etapa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Frantei: Tadej Pogacar (UAE) a castigat competitia Sam Bennett (Quick-Step), victorie in ultima etapa

Tadej Pogacar UAE Team Emirates) s-a impus in editia cu numarul 107 a Turului Frantei. in varsta de 21 de ani, slovenuleste cel mai tanar castigator al Marii Bucle de dupa 1904. Ultima etapa din acest an, desfasurata intre Mantes-la-Jolie si Paris Champs-elysees), pe o distanta totala de 122 de kilometri, a fost castigata de irlandezul Sam Bennett Deceuninck - Quick-Step), care s-a impus si in etapa a 10-a. continuă pe Hotnews

Tadej Pogacar, cel mai tanar castigator in Turul Frantei dupa 1904

Slovenul Tadej Pogacar a castigat editia din acest an a Turului Frantei, competitie amanata aproape doua luni din cauza pandemiei de Covid-19.

VIDEO Turul Frantei: Penultima etapa aduce dezastrul pentru Primoz Roglic - Tadej Pogacar, castigator virtual al competitiei dupa un contratimp fantastic

A purtat tricoul galben etape la rand, dar l-a pierdut in penultima etapa. Primoz Roglic Jumbo) a avut parte de un contratimp slab intre Lure si La Planche des Belles Filles, pe distanta de 36. 2 kilometri), iar prima pozitie din ierarhia generala a Turului Frantei la ciclism i-a revenit in urma acestei runde compatriotului Tadej Pogacar UAE).

VIDEO Turul Frantei: Soren Kragh Andersen (Sunweb) a castigat etapa a 19-a Primoz Roglic (Jumbo), lider la general

Danezul Soren Kragh Andersen Team Sunweb) a obtinut a doua sa victorie in aceasta editie a Turului ciclist al Frantei, dupa ce s-a impus, vineri, in etapa a 19-a, desfasurata intre Bourg-en-Bresse si Champagnole, pe distanta de 166. 5 kilometri. Podiumul a fost completat de slovenul Luka Mezgec Mitchelton-Scott) si de belgianul Jasper Stuyven Trek-Segafredo). Slovenul Primoz Roglic pastreaza in continuare tricoul galben lider al clasamentului general).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )