Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tadej Pogacar, cel mai tanar castigator in Turul Frantei dupa 1904

Online Sport Online Sport,
Tadej Pogacar, cel mai tanar castigator in Turul Frantei dupa 1904

Slovenul Tadej Pogacar a castigat editia din acest an a Turului Frantei, competitie amanata aproape doua luni din cauza pandemiei de Covid-19. continuă pe Online Sport

VIDEO Turul Frantei: Tadej Pogacar (UAE) a castigat competitia Sam Bennett (Quick-Step), victorie in ultima etapa

Tadej Pogacar UAE Team Emirates) s-a impus in editia cu numarul 107 a Turului Frantei. in varsta de 21 de ani, slovenuleste cel mai tanar castigator al Marii Bucle de dupa 1904. Ultima etapa din acest an, desfasurata intre Mantes-la-Jolie si Paris Champs-elysees), pe o distanta totala de 122 de kilometri, a fost castigata de irlandezul Sam Bennett Deceuninck - Quick-Step), care s-a impus si in etapa a 10-a.

VIDEO Turul Frantei: Penultima etapa aduce dezastrul pentru Primoz Roglic - Tadej Pogacar, castigator virtual al competitiei dupa un contratimp fantastic

A purtat tricoul galben etape la rand, dar l-a pierdut in penultima etapa. Primoz Roglic Jumbo) a avut parte de un contratimp slab intre Lure si La Planche des Belles Filles, pe distanta de 36. 2 kilometri), iar prima pozitie din ierarhia generala a Turului Frantei la ciclism i-a revenit in urma acestei runde compatriotului Tadej Pogacar UAE).

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Cel mai scump viraj la stanga

Podul catre nicaieri. Pasajul care se opreste intr-un mal de pamant. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul sa treaca peste soseaua Virtutii si sa nu mai fie un semafor pentru virajul la stanga la intersectia Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea il tot anunta a fi gata de prin 2017 si a carui utilitate este cel putin discutabila. Pana cand va fi gata restul proiectului ce presupune o strapungere - un nou bulevard - pana la autostrada A1, podul de la Ciurel va ramane doar cel mai scump viraj la stanga din Romania.

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

VIDEO Tataru a vizitat, impreuna cu Orban, terenul pe care va fi ridicat Spitalul Regional Iasi: Este cel mai avansat, se afla la faza de proiect

Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect, la verificatori de proiecte, a afirmat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )