Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Ucraina: Un barbat inarmat a fost arestat dupa ce a amenintat ca arunca in aer a unul pod din Kiev

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ucraina: Un barbat inarmat a fost arestat dupa ce a amenintat ca arunca in aer a unul pod din Kiev

UPDATE Fortele speciale ucrainene au arestat un barbat inarmat care a blocat miercuri un pod strategic din Kiev si care ameninta ca il va arunca in aer, a anuntat politia municipala, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Un barbat inarmat ameninta ca va arunca in aer un pod la Kiev! Detalii de ultima ora

Un barbat inarmat a blocat miercuri un pod strategic in Kiev, amenintand ca il va arunca in aer, potrivit AFP si agentiilor de presa ucrainene. Necunoscutul, care a tras cateva focuri de arma in.

Un barbat a fost arestat pentru tentativa de omor dupa ce a batut un bebelus de sapte luni

Un individ din Arges este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce s-a razbunat, cu bataia, pe copilul in varsta de cateva luni al partenerei sale.

Un campion al Romaniei a fost arestat in Belgia, dupa ce a furat cupru

Un campion al Romaniei la box a fost arestat in Belgia dupa ce a fost prins furand cupru alaturi de alti doi romani, anunta RTL. be. Autoritatile nu au vrut sa faca public numele romanului, insa.

Vamesul prins ca lua mita de la un om de afaceri care transporta sicrie a fost arestat preventiv! Are o avere fabuloasa

Sorin Avram, vamesul de la punctul de trecere a frontierei Stamora Moravita, prins luni, in flagrant cand lua mita, a fost arestat pentru 30 de zile. Tribunalul Timis a decis, marti, arestarea preventiva.

Doua deputate din Republica Moldova au fost retinute dupa ce Parlamentul a decis ridicarea imunitatii. Sustinatorii au incercat sa blocheze masina politiei

Deputatele Reghina Apostolova si Marina Tauber, membre ale fractiunii Partidului Sor, au fost retinute luni la Orhei, la scurt timp dupa ce Parlamentul de la Chisinau a decis sa le ridice imunitatea.

Zona 51: Doi tineri olandezi au fost arestati dupa ce au incercat sa patrunda in zona secreta americana

Olandezii Ties Granzier, in varsta de 20 de ani si Govert Charles Wilhelmus Jacob Sweep, de 21 de ani, au vrut sa intre in interiorul Zonei 51, o baza militara secreta americana, de care se leaga multe teorii ale conspiratiei, inclusiv unele legate de extraterestri si de OZN-uri. Tinerii au fost prinsi de autoritatile americane si arestati, scrie CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )