Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doua deputate din Republica Moldova au fost retinute dupa ce Parlamentul a decis ridicarea imunitatii. Sustinatorii au incercat sa blocheze masina politiei

B1 B1,
Doua deputate din Republica Moldova au fost retinute dupa ce Parlamentul a decis ridicarea imunitatii. Sustinatorii au incercat sa blocheze masina politiei

Deputatele Reghina Apostolova si Marina Tauber, membre ale fractiunii Partidului Sor, au fost retinute luni la Orhei, la scurt timp dupa ce Parlamentul de la Chisinau a decis sa le ridice imunitatea. continuă pe B1

VIDEO R.Moldova: Doua deputate din partidul lui Sor au fost retinute, la scurt timp dupa ce Parlamentul le-a ridicat imunitatea

Deputatele moldovene Marina Tauber si Reghina Apostolova, membre ale Partidului Politic Sor, au fost retinute luni dupa-amiaza, la Orhei, la scurt timp dupa ce Parlamentul de la Chisinau a decis ridicarea imunitatii parlamentare a celor doua, relateaza presa din Republica Moldova.

EXCLUSIV Candidat la Primaria Chisinaului, despre reformarea Justitiei din Republica Moldova: Se poate face numai cu implicarea activa a Romaniei, inclusiv prin selectarea unei persoane la functia de Procuror General

Reforma justitiei este una dintre principalele teme asumate de actualul Guvern de la Chisinau condus de premierul Maia Sandu, la scurt timp dupa demisia Executivului Pavel Filip, in contextul unei crize politice.

Prahova: Sase persoane au fost retinute pentru contrabanda cu tigari

Sase persoane din Prahova au fost retinute de politisti fiind acuzate ca ar fi introdus in Romania t.

Statistica ingrijoratoare in Republica Moldova: La fiecare ora, un om face accident vascular cerebral

In Republica Moldova, la fiecare ora, un om face accident vascular cerebral, iar in fiecare o ora si jumatate, o persoana se stinge din viata in urma unui accident vascular cerebral. Specialistii afirma ca circa 80% din accidentele vasculare cerebrale ar putea fi prevenite, transmite IPN.

Secretarul general al OSCE, Thomas Greminger, vine in Republica Moldova

Secretarul General al OSCE, Thomas Greminger, va vizita Republica Moldova intre 17 si 19 septembrie. Acesta va avea discutii cu oficiali de rang inalt din Moldova si conducerea politica de la Tiraspol, pe seama procesului de reglementare transnistreana, transmite IPN.

Ce au facut Smiley si Pavel Bartos dupa a doua editie din noul sezon de la Vocea Romaniei. Fanii au fost topiti sa vada asta

Smiley si Pavel Bartos muncesc cat e ziua de lunga, dar se mai si distreaza. Dupa a doua editie din noul sezon de la Vocea Romaniei, cei doi si-au petrecut timpul liber la gratar. Smiley si-a facut o fotografie alaturi de fica lui Bartos, careia ii este nas, apoi a postat poza pe retelele de .

Fetita de 8 ani, din Buzau, a fost gasita dupa 18 ore de la disparitie

Fetita in varsta de 8 ani, disparuta dupa ce a plecat de acasa, din comuna Bisoca, din Buzau, pentru a ajunge la bunicul sau a fost gasita, sambata, dupa mai bine de 18 ore de cautari. Primele informatii sunt ca fata este in stare buna, relateaza Mediafax.

Maurizio Sarri, pe banca lui Juventus la meciul cu Fiorentina - A ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii

Tehnicianul Maurizio Sarri, care a semnat in iunie cu Juventus Torino, se va afla pentru prima data pe banca echipei torineze la un meci oficial, la partida din deplasare cu Fiorentina, din etapa a treia a campionatului Italiei. Sarri a ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii.

Claudia Patrascanu, ajutata de Andreea Banica sa plece din vila lui Gabi Badalau, dupa anuntul divortului

Andreea Banica a ajutat-o pe Claudia Patrascanu sa plece din vila in care locuia alaturi de Gabi Badalau, dupa anuntul divortului dintre cei doi. Fiul lui Niculae Badalau, ministrul Economiei, a dat-o afara din casa pe Claudia, iar fosta colega de la trupa Exotic i-a pus la dispozitie o duba cu care sa isi transporte .

Republica Moldova va beneficia de un sprijin financiar pentru reabilitarea liniei de cale ferata Chisinau-Ungheni

Guvernul Republicii Moldova si Guvernul Republicii Franceze au semnat vineri, 13 septembrie, o Scrisoare de Intentie privind finantarea proiectului de reabilitare si modernizare a liniei de cale ferata Chisinau Ungheni. Documentul a fost semnat de catre ministrul Economiei si Infrastructurii, Vadim Brinzan si secretarul de Stat pentru Afaceri Europene, Amelie de Montchalin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )