Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO. Ultima dezbatere inainte de prezidentialele din SUA a fost castigata de Hillary Clinton. Trump ar putea sa nu recunoasca rezultatul alegerilor din 8 noiembrie

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ultima dezbatere inainte de prezidentialele din SUA a fost castigata de Hillary Clinton. Trump ar putea sa nu recunoasca rezultatul alegerilor din 8 noiembrie

Candidatul republican in cursa prezidentiala americana, Donald Trump, a declarat, la ultima dezbatere televizata dinaintea alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie, ca ar putea sa nu recunoasca rezultatul scrutinului. Contracandidata sa, Hillary Clinton, s-a declarat socata de acest raspuns. Ultima dezbatere televizata dintre cei doi pretendenti la functia suprema in SUA, desfasurata, miercuri seara, la Los Angeles, a fost centrata in jurul marilor teme, candidatii dezvoltand planurile lor privind economia, sanatatea, imigratia si relatiile internationale. continuă pe România Liberă

VIDEO. Ultima dezbatere inainte de prezidentialele din SUA: Trump ar putea sa nu recunoasca rezultatul alegerilor din 8 noiembrie. Clinton a fost socata de aceasta declaratie

Candidatul republican in cursa prezidentiala americana, Donald Trump, a declarat, la ultima dezbatere televizata dinaintea alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie, ca ar putea sa nu recunoasca rezultatul scrutinului. Contracandidata sa, Hillary Clinton, s-a declarat socata de acest raspuns. Ultima dezbatere televizata dintre cei doi pretendenti la functia suprema in SUA, desfasurata, miercuri seara, la Los Angeles, a fost centrata in jurul marilor teme, candidatii dezvoltand planurile lor privind economia, sanatatea, imigratia si relatiile internationale.

VIDEO. Vechea legislatie anti-avort din Romania a fost invocata in ultima confruntare televizata dintre candidatii la presedintia SUA

Romania a fost invocata in ultima dezbatere electorala inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, in discutia despre dreptul femeilor la avort. Hillary Clinton a explicat ca ea sustine dreptul femeilor de a face avorturi tarzii in sarcina, spunand ca Guvernul Statelor Unite nu ar trebui sa se amestece in deciziile cele mai personale, cu atat mai mult cand acestea vizeaza chestiuni legate de sanatate, scrie News. ro.

Alegeri SUA 2016: Ultima dezbatere Clinton-Trump, sase teme de retinut

Cele mai importante teme abordate de candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump care s-au intalnit miercuri seara pentru cea de-a treia si ultima dezbatere in direct din campania electorala, inaintea alegerilor din 8 noiembrie.

Duel agresiv pe tema avorturilor, in ultima dezbatere electorala din SUA. Romania lui Ceausescu, data ca exemplu de Hillary Clinton drept tara unde femeile erau obligate sa nasca (VIDEO)

In ultima dezbatere electorala dintre Hillary Clinton si Donald Trump, in contextul unei discutii in contradictoriu pe tema avorturilor, exemplul Romaniei din vremea lui Ceausescu a fost.

Alegeri SUA 2016. Subiectele ce vor fi abordate in ultima dezbatere Clinton-Trump

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, si rivala sa democrata, Hillary Clinton, se pregatesc pentru ultima dezbatere din campania electorala, ce va avea loc miercuri seara, in Las Vegas, si ce va reprezenta ultima sansa pentru a convinge alegatorii inainte de scrutinul din 8 noiembrie, relateaza Associated Press, care prezinta principalele dosare care ar putea fi aduse in discutie.

Duel agresiv pe tema avorturilor, in ultima dezbatere electorala din SUA. Romania lui Ceausescu, data ca exemplu de Hillary Clinton drept tara unde femeile erau obligate sa nasca

In ultima dezbatere electorala dintre Hillary Clinton si Donald Trump, in contextul unei discutii in contradictoriu pe tema avorturilor, exemplul Romaniei din vremea lui Ceausescu a fost.

Ultima dezbatere Clinton-Trump va avea loc miercuri seara

Candidatii la alegerile prezidentiale din SUA, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, se vor confrunta intr-o noua dezbatere televizata, care va avea loc miercuri seara, in Las Vegas.

Reactie dura a unui comentator dupa a treia dezbatere prezidentiala din SUA: Donald Trump s-a sinucis politic cu cinci cuvinte!

Unul dintre momentele importante ale celei de-a treia dezbateri dintre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA a fost acela in care republicanul Donald Trump a refuzat sa dea asigurari ca va accepta.

Hillary Clinton este sustinuta la alegerile prezidentiale din SUA de revista Vogue

Revista de moda Vogue o sustine pe Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din SUA, anunta Mediafax. Publicatiai-a mai acordatsi alte saseeditii de-a lungul timpului. Intentia de a.

Facebook te incurajeaza sa sustii candidatul preferat la alegerile din SUA

Poate ca ai dat deja Like pe Facebookpaginii unuia dintre candidatii la alegerile prezidentiale din Statele Unite, dar site-uliti ofera ceva mai mult de atat. Facebook iti da posibilitatea sa le faci cunoscut prietenilor faptul ca sustii unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA, fie ca este vorba de Donald Trump, Hillary Clinton, Gary [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )