Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIDEO Ultimul punct al partidei dintre Halep si Siniakova. Am jucat cel mai bun tenis al meu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ultimul punct al partidei dintre Halep si Siniakova. Am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a castigat al 16-lea trofeu al carierei la simplu, dupa ce s-a impus in finala cu sportiva ceha Katerina Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep a incheiat in stil de mare campioana meciul cu Aryna Sabalenka. Ultimul punct al partidei

Simona Halep a oferit o adevarata lectie de tenis in sfertul de finala disputat azi la Shenzhen, contra Arynei Sabalenka.

VIDEO Partida dintre Halep si Siniakova, jucata in conditii jalnice! Imagini de la finala obscura

Finala WTA de la Shenzen castigata de Simona Halep s-a jucat in sala, in prezenta catorva spectatori si nu a putut fi transmisa la televizor.

Ora finalei dintre Halep si Siniakova

Simona Halep si Katerina Siniakova se vor duela, sambata dimineata, pentru trofeul pus in joc la turneul de la Shenzhen, unde premii totale insumeaza 750. 000 de dolari. Click aici pentru live video stream legal.

HALEP - SINIAKOVA LIVE in finala WTA Shenzhen. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

HALEP - SINIAKOVA LIVE in finala WTA Shenzhen. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, ova infrunta pe Katerina Siniakova Cehia/N.

LIVETEXT Finala de la Shenzen dintre Halep si Siniakova incepe la 12.40. Partida nu e transmisa la TV si se joaca fara spectatori

Din cauza vremii nefavorabile, finala turneului de la Shenzen dintre Simona Halep si Katerina Siniakova a fost mutata in sala.

LIVETEXT Finala de la Shenzen dintre Halep si Siniakova a inceput. Partida nu e transmisa la TV si se joaca fara spectatori

Din cauza vremii nefavorabile, finala turneului de la Shenzen dintre Simona Halep si Katerina Siniakova a fost mutata in sala.

Meciul Halep - Siniakova nu e la tv, dar se vede live online legal

Finala turneului de tenis de la Shenzhen dintre Halep si Siniakova nu este televizata in Romania, dar se poate viziona pe internet cu streaming live.

Halep - Siniakova, finala turneului de la Shenzhen

Simona Halep a invins-o cu scorul de 6-1, 6-4, pe Irina-Camelia Begu, calificandu-se pentru a doua oara in finala turneului de la Shenzhen. in cealalta semifinala, Maria Sharapova Rusia) a pierdut in fata Katerinei Siniakova Cehia), scor 2-6, 6-3, 3-6. Finala Halep - Siniakova se va disputa maine, de la ora 8.

Asa am trait Halep - Siniakova in finala improvizata de la Shenzhen

Sambata am transmis live text in aceasta pagina finala turneului de la Shenzhen, unde s-au infruntat principala favorita, Simona Halep, si detinatoarea titlului, Katerina Siniakova din Cehia. Meciul a avut loc in conditii speciale, fiind mutat intr-o sala improvizata din cauza ploii. S-a jucat fara spectatori si partida nu a fost televizata.

LIVE Halep - Siniakova in finala de la Shenzhen. Se joaca in sala, fara spectatori si fara televizare, dar se vede online!

Sambata dimineata transmitem live text in aceasta pagina finala turneului de la Shenzhen, unde se infrunta principala favorita, Simona Halep, si detinatoarea titlului, Katerina Siniakova din Cehia. Meciul se poate urmari aici in direct video, cu streaming live legal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )