Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Unionistul George Simion, expulzat din Republica Moldova. Primele declaratii dupa bataia incasata la Chisinau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unionistul George Simion, expulzat din Republica Moldova. Primele declaratii dupa bataia incasata la Chisinau

Activistul pentru unirea Basarabiei cu Romania, George Simion, a poposit marti in Buzau, la cateva ore dupa un episod violent de care a avut parte noaptea trecuta la Chisinau. Simion se plange ca in anul centenatului, a fost bruscat din senin de fortele de ordine si apoi expulzat abuziv de autoritatile din Republica Moldova, care i-au si impus o interdictie de intrare in tara pentru urmatorii cinci ani. continuă pe Adevărul

Unionistul George Simion, expulzat din R. Moldova si declaratpersona non grata pentru o perioada de cinci ani

Unionistul George Simion a fost expulzat luni noapte din Republica Moldova si declarat de autoritati persona non grata pentru o perioada de cinci ani, potrivit unui comunicat de presa al Actiunii 2012 , organizatie condusa de Simion.

Unionistul George Simion a fost expulzat din Republica Moldova si nu mai poate intra in tara timp de cinci ani

Liderul Actiunii 2012, unionistul George Simion a fost expulzat din Republica Moldova. Simion a fost retinut in noaptea de luni spre marti de angajati ai Biroului de Migratie si Azil de la Chisinau, agresat,.

Roman retinut si expulzat din Republica Moldova

Activistul unionist roman George Simion, liderul Actiunii 2012, a fost retinut si expulzat din Republica Moldova, fiindu-i interzis accesul in tara vecina timp de 5 ani, se arata intr-un comunicat al.

VIDEO Activistul George Simion, retinut si expulzat din Republica Moldova

Presedintele Actiunea - 2012, activistul George Simion, a fost retinut luni, 1 octombrie, aproape de miezul noptii, in timp ce se indrepta din Republica Moldova spre Romania.

Biroul Migratie si Azil respinge acuzatiile ca George Simion a fost batut: Cand a fost predat autoritatilor romane, acesta nu avea leziuni corporale

Biroul Migratie si Azil din Republica Moldova neaga afirmatiile lui George Simion ca acesta a fost batut de catre ofiterii Biroului, precum afirma activistul. in plus, Biroul Migratie si Azil informeaza ca retinerea si expulzarea liderului unionist s-a facut in baza solicitarii autoritatii cu competente in domeniul securitatii nationale.

Bolile de inima, cauza celor mai multe decese in Republica Moldova

Bolile de inima se plaseaza pe primul loc printre cauzele de deces ale populatiei din Republica Moldova. Acestia constituie aproape 57%. Datele sunt prezentate de catre Agentia Nationala de Sanatate Publica, in contextul Zilei Mondiale a Inimii, care este marcata la 29 septembrie, transmite IPN.

Republica Moldova: intreaga redactie a unei televiziuni a fost concediata din cauza unei stiri critice la adresa lui Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Intreaga redactie a televiziunii 10TV din Republica Moldova a fost concediata din cauza unei stiri, care peste noapte nu a mai coincis politicii editoriale. Anuntul a fost facut de moderatorul emisiunii.

Politia de Frontiera afirma ca George Simion inca nu a depus o plangere ca ar fi fost batut de organele de forta

Politia de Frontiera informeaza ca predarea cetateanului George Simion catre autoritatile romane s-a desfasurat in conformitate cu prevederile acordurilor stabilite intre state si ca in momentul predarii cetateanului mentionat acesta nu prezenta niciun semn de violenta fizica.

Expertul politic Dionis Cenusa prezinta 3 ipoteze despre cazul lui George Simion

Analistul politic Dionis Cenusa a prezentat opiniei publice marti, 2 octombrie, trei ipoteze despre cazul retinerii si expulzarii activistului George Simion.

O mie de femei se imbolnavesc anual de cancer mamar in Republica Moldova

Numarul femeilor care fac cancer mamar creste in Republica Moldova. Maladia ocupa primul loc in morbiditatea prin tumori maligne la femei, fiind inregistrate circa 1000 de cazuri noi anual. Aproximativ zece la suta dintre femei pierd lupta cu boala chiar in primul an de la depistarea maladiei, cauza principala fiind diagnosticarea tardiva a bolii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )