Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti avocati, gasit fara suflare in casa sa

John Devane, unul dintre cei mai cunoscuti avocati, a fost gasit fara suflare in casa sa. Acesta a devenit cunoscut dupa ce a reprezentat toate partile implicate intr-o crima de la Limerick,.

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Doliu in invatamantul romanesc. A murit una dintre cele mai iubite invatatoare (FOTO)

Tragedie in invatamantul din Valcea. Iuliana Iliescu Ionescu, una dintre cele mai iubite invatatoare de la Colegiul National de Informatica Matei Basarab, a.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

Bucurestiul, elogiat intr-un articol marca CNN: 9 motive pentru a vizita capitala Romaniei, una dintre cele mai promitatoare din Europa

O jurnalista CNN elogiaza Capitala Romaniei, declarandu-se impresionata de arhitectura ametitoare, combinatia fascinanta dintre nou si vechi, si enumera cateva atractii turistice de top pe care strainii le pot admira in una dintre cele mai promitatoare capitale din Uniunea Europeana.

A murit unul dintre cei mai mari muzicieni: Ultimul sau gest a IMPRESIONAT pe toata lumea (VIDEO)

Tobosarul englez, Jimmy Copley, care a cantat alaturi de Tony Iommi, Paul Rodgers, Jeff Beck si multi altii, a murit din cauza bolii sale cu care lupta de cativa ani, leucemie. Tony Martin a scris o.

Povestea lui Evan Spiegel, co-fondatorul Snapchat, unul dintre cei mai tineri miliardari ai lumii

La 26 de ani, americanul Evan Spiegel, co-fondatorul aplicatiei Snapchat, are o avere impresionanta, de 4 miliarde de dolari, scrie Rrevista CARIRE .

Veste trista pentru fanii unuia dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood. Cei doi actori au decis sa divorteze (FOTO)

Un cuplu celebru de la Hollywood, care parea sa aiba o relatie perfecta, a decis sa divorteze. Este vorba despre actorii Mila Kunis si Ashton Kutcher, parintii a doi copii superbi, decizia acestora fiind.

Solutia Bitdefender prin care poate fi oprit cel mai mare atac cibernetic

Virusul de tip ransomware a afectat cateva zeci de mii de computere, persoane si companii, totul din cauza unei vulnerabilitati din Windows, scrie adevarul. ro. WannaCry devine una dintre cele mai importante.

Reduceri eMAG frigidere si masini de spalat. Cele mai bune oferte de azi

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere si masini de spalat. intreaga oferta o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )