Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UPDATE Crin Antonescu a ajuns la Chisinau, unde s-a intalnit cu presedintele Parlamentului moldovean. Igor Corman: Contam pe sprijinul Romaniei pentru integrarea noastra europeana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Crin Antonescu a ajuns la Chisinau, unde s-a intalnit cu presedintele Parlamentului moldovean. Igor Corman: Contam pe sprijinul Romaniei pentru integrarea noastra europeana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, efectueaza miercuri si joi o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Parlamentului de la Chisinau, Igor Corman, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. UPDATE ora 12:55): Crin Antonescu a ajuns la Chisinau si se intalneste, la aceasta ora, cu presedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman. continuă pe Hotnews

UPDATE Crin Antonescu a ajuns la Chisinau, unde s-a intalnit cu presedintele Parlamentului moldovean. Igor Corman: Contam pe sprijinul Romaniei pentru integrarea noastra europeana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, efectueaza miercuri si joi o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Parlamentului de la Chisinau, Igor Corman, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. UPDATE ora 12:55): Crin Antonescu a ajuns la Chisinau si se intalneste, la aceasta ora, cu presedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman.

Crin Antonescu a ajuns in Moldova. Vezi programul presedintelui Senatului Romaniei la Chisinau

Crin Antonescu va avea o intrevedere cu presedintele Parlamentului, Igor Corman, la Resedinta de Stat. in timpul acestei vizite oficiale, presedintele Senatului Romaniei va face o donatie de calculatoare pentru scolile din regiunea transnistreana.

Presedintele Senatului roman, Crin Antonescu, vine maine la Chisinau

Crin Antonescu se va afla in Republica Moldova timp de doua zile, la invitatia presedintelui Parlamentului, Igor Corman, cu care va avea o intrevedere. Oficialul roman se va mai vedea cu presedintele Nicolae Timofti si cu prim-ministrul Iurie Leanca.

Crin Antonescu, la Chisinau: Romania sustine integrarea Republicii Moldova in UE

Romania sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana. Afirmatia a fost facuta de presedintele Senatului, Crin Antonescu, in cadrul unei vizite oficiale la Chisinau. Antonescu a mers la Chisinau.

Crin Antonescu, vizita oficiala la Chisinau.

Presedintele Senatului roman, Crin Antonescu, a ajuns miercuri la Chisinau, unde efectueaza o vizita oficiala la invitatia presedintelui parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman. In cadrul vizitei, Crin Antonescu va fi primit de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, si va avea intrevederi cu seful legislativului, Igor Corman, cu membrii Comisiei comune interparlamentare pentru integrare europeana, cu premierul Iurie Leanca si cu alti reprezentanti ai executivului .

Victor Ponta si Crin Antonescu au anuntat ca nu vor participa asta-seara la receptia de ...

Premierul Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au anuntat ca nu vor participa in aceasta seara la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale, anunta Mediafax. Nu e vorba de receptie sau nereceptie, e vorba ca de fiecare data, de 1 Decembrie, sunt la Targu-Jiu. E colegiul meu si e normal sa fiu acolo, a spus Ponta. Acelasi raspuns l-a dat si Crin Antonescu, anume ca nu va fi prezent la Cotroceni, in seara asta. Asta, in conditiile in care cei doi demnitari au .

Crin Antonescu: Acesta este bugetul, asa va ramane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, dupa intalnirea cu premierul, ca decizia la nivelul USL este ca bugetul de stat sa fie mentinut in aceeasi forma. intrebat daca s-ar putea renunta la acciza,.

Crin Antonescu: Traian Basescu este bine sa stie ca acesta va fi bugetul votat si nu altul. Imi exprim speranta ca ratiunea va triumfa

Crin Antonescu a afirmat marti ca presedintele Traian Basescu trebuie sa stie ca actualul proiect de buget inaintat de guvern nu va fi schimbat, chiar daca seful statului face uz de prerogativele sale si il retrimite Parlamentului, si si-a exprimat speranta ca acesta va reveni in limitele rationalitatii si va renunta la jocul politicianist.

Consilierul lui Victor Ponta: Crin Antonescu pare ca nu este foarte hotarat cu cine sa se lupte. Intentiile sale reale se vor vedea in perioada urmatoare

Dan Sultanescu, consilier al premierului Ponta, scrie pe obiectiv. info ca in acest moment batalia politica se da intre Traian Basescu si Victor Ponta, in timp ce Crin Antonescu si PDL sunt intr-o zona in care nu e clar care le sunt adversarii. Sultanescu il inteapa pe liderul PNL, spunind ca pare ca nu este hotarat cu cine sa lupte, si il atentioneaza ca zona de atragere de nou electorat, alaturi de cel al USL, nu este ograda adversarului, ci zona publicului mai putin partizan, care ar vrea proiecte noi, depasirea vechilor batalii, constructie si atitudine pozitiva pentru viitor.

Crin Antonescu nu a venit in Parlament la prezentarea bugetului

Presedintele Senatului si copresedintele USL, Crin Antonescu, nu a fost prezent, marti dimineata, in plenul Parlamentului in momentul in care premierul Victor Ponta a prezentat proiectul Legii bugetului, potrivit Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )