Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. UPDATE. Deputatul Mircea Rosca, retinut pentru 24 de ore

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Deputatul Mircea Rosca, retinut pentru 24 de ore

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic . continuă pe România Liberă

UPDATE Deputatul Mircea Rosca a fost retinut pentru 24 de ore

Procurorii DNA Ploiesti au perchezitionat miercuri, timp de aproape sase ore, casa din localitatea prahoveana Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, acuzat de fapte de coruptie. Presedintele PNL Prahova a fost dus miercuri seara la audieri, la DNA Ploiesti, unde a si fost retinut pentru 24 de ore.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA acasa la deputatul Mircea Rosca. Deputatul sustine ca nu s-a gasit nici o proba

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic .

VIDEO. Perchezitii DNA acasa la deputatul Mircea Rosca

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic .

Deputatul PSD Ioan Adam si deputatul PNL Mircea Rosca, arestati pentru 30 de zile. Ion Dinita, cercetat sub control judiciar

Deputatul Mircea Rosca PNL), Ioan Adam PSD) si Ion Dinita PC) se afla deja la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, propunerilor de arestare preventiva formulate de procurorii anticoruptie. Niciunul dintre deputati nu a facut declaratii la intrarea in sediul instantei.

Deputatul Mircea Rosca a fost retinut pentru 24 de ore. Liberalul a fost adus la sediul iCCJ unde se judeca propunerea de arestare preventiva (VIDEO)

00 Deputatul PNL, Mircea Rosca a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie, joi, in jurul orei 13. 00, unde se judeca propunerea de arestare preventiva. Magistratii vor hotari daca in se.

UPDATE Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat pentru coruptie, a fost retinut de DNA

UPDATE 01:00 Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a fost retinut, miercuri noapte, dupa ce a fost audiat peste doua ore la sediul DNA Ploiesti, el fiind dus in arestul IPJ Prahova, de la Campina, potrivit Mediafax.

A inceput vanatoarea politicienilor corupti. Mircea Rosca, retinut dupa ce colegii sai au decis ridicarea imunitatii

Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a fost retinut la numai 24 de ore dupa ce colegii sai au decis ridicarea imunitatii. Parlamentarul si-a petrecut noaptea dupa.

Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat pentru coruptie, a ajuns la DNA Ploiesti pentru a fi audiat

Deputatul liberal Mircea Rosca a ajuns, miercuri seara, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat in dosarul in care este cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, el exprimandu-si increderea in procedura judiciara si spunand ca se va face dreptate.

Deputatul Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei Curti.

Deputatul Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )